Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Umyj uszy i kup okulary STREET

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    A mnie to nerwi... rozumiem was.. od czasu do czasu można coś powiedzieć, tak jak taki willy np. on sporo gada ale z umiarem... a nie jak piter! no ale bez kitu.. dziś to była opera! ja tu sobie spokojnie kampie na dd2, wsłuc***e się czy ktoś nie lezie a ten zaczyna mi jakieś serenady odwalać -.- wtf?! obok mnie wybuchł granat a ja zdziwiony skąd on leci bo piter tak napierdzielał farmazony, że zaraz wszystkich wytłucze, że będą mu krzesła myć.. jak on gada to spokojnie drużyna orków może zrobić najazd na bs i nikt nie usłyszy -.- normalnie skupić się nie da.. po 3ch upomnieniach ban a piter wielce zdziwiony o co mi chodzi... Proszę bardzo jak to nikomu nie przeszkadza to niech tak każdy podłączy mikrofon i zacznie pierdzielić.. to jest cs a nie głosowanie.. . mikrofon służy do porozumiewania się z drużyną, zawiadomienia gdzie leży paka, gdzie jest ten a ten, na jaki bs idziemy itd.. a piter nadzwyczajnie robi sobie dworzec i śmiech na sali a ja jak i większość graczy tego tolerować nie będę... Proszę bardzo piter, używaj mikrofonu, ale jak zaczniesz znów kłapać bez sensu to na zwykłym upomnieniu kończyć nie będę...

I żeby nie było. Nie mszczę się, nie faworyzuje, nie wymyślam sobie i grom wie co tam jeszcze. Po prostu większości graczy to przeszkadza mi również a piter to nie żaden komentator servera. Więc przy odrobinie szacunku i zrozumienia niech się dostosuje, tak będzie najlepiej

pzdr
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    zza Ściany
    Cytat Zamieszczone przez caNNaBisSss
    Tym co przeskadza przeklinanie to są jacyś inni ;] Piter jest zajebisty sprawia super atmosfere na servie i wogule ) Sałatka i Mardok mają racje ;]]
    Piter to spoko koles !! Lubie z nim grac !! Niech se klnie w czasie gry ale z umiarem. Tylko ze wczoraj padlo pare tekstow ktore mogly kogos obrazic !!!

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Ban jak najbardziej uzasadniony i nie ma co się z tym wspierać. Temat zamykam,

p.s. na Admina nie masz żadnych szans już raczej.. ; p

Member
    Przegląda
    Z konina
    Nie no street wsadził w moje usta swoje słowa OKEJ zgadzam sie z Tobą dla świętego spokoju. Co z tego że 90% przekręciłeś (np. Myc taboret a ja mówie Pucowac ) )
    A wyrażenia ssij wogóle nie używam (czego jestem pewien na 100%). Okej Street zna swoje racje co z tego że nie są prawdziwe

A Ty Eragon chyba masz racje (między innymi dlatego że rekrutacja jest OFF :P )
    Ale jak by nie było racja :P
    Ale i tak wszystko od rufusa zależy :P

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez [PL
    Piter =]]

A Ty Eragon chyba masz racje (między innymi dlatego że rekrutacja jest OFF :P )
    Ale jak by nie było racja :P
    Ale i tak wszystko od rufusa zależy :P
    Pewnyś?
    Pisze to związku z tym, iż pamiętam Twoją kandydaturę. A teraz już sobie wszystkie szanse przekreśliłeś.
    rfs podejmie własciwą decyzje.. ; )

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    No to ja w końcu tu napiszę... Bana dostał jak najbardziej uzasadnionego... Mi również przeszkadzało Twoje fanfolenie na kabulu i dlatego wyszedłem bo ostatnio nie mam serca nikogo banować ^.- Jeżeli chcesz sobie pogadać to idź na naszego TS'a i weź udział w Idolu, bo add. powinien za jakiś czas organizować. Bana dostałeś na 30 minut, a robisz tutaj apokalipse... Zamykam i pozdrawiam.
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów