A mnie to nerwi... rozumiem was.. od czasu do czasu można coś powiedzieć, tak jak taki willy np. on sporo gada ale z umiarem... a nie jak piter! no ale bez kitu.. dziś to była opera! ja tu sobie spokojnie kampie na dd2, wsłuc***e się czy ktoś nie lezie a ten zaczyna mi jakieś serenady odwalać -.- wtf?! obok mnie wybuchł granat a ja zdziwiony skąd on leci bo piter tak napierdzielał farmazony, że zaraz wszystkich wytłucze, że będą mu krzesła myć.. jak on gada to spokojnie drużyna orków może zrobić najazd na bs i nikt nie usłyszy -.- normalnie skupić się nie da.. po 3ch upomnieniach ban a piter wielce zdziwiony o co mi chodzi... Proszę bardzo jak to nikomu nie przeszkadza to niech tak każdy podłączy mikrofon i zacznie pierdzielić.. to jest cs a nie głosowanie.. . mikrofon służy do porozumiewania się z drużyną, zawiadomienia gdzie leży paka, gdzie jest ten a ten, na jaki bs idziemy itd.. a piter nadzwyczajnie robi sobie dworzec i śmiech na sali a ja jak i większość graczy tego tolerować nie będę... Proszę bardzo piter, używaj mikrofonu, ale jak zaczniesz znów kłapać bez sensu to na zwykłym upomnieniu kończyć nie będę...
I żeby nie było. Nie mszczę się, nie faworyzuje, nie wymyślam sobie i grom wie co tam jeszcze. Po prostu większości graczy to przeszkadza mi również a piter to nie żaden komentator servera. Więc przy odrobinie szacunku i zrozumienia niech się dostosuje, tak będzie najlepiej
pzdr