Ja nie muszę mieć racji. Po prostu wiem to i pisze.. bana za nic byś nie dostał, a wyobraź sobie że mam dobry słuch i wzrok. I po jeden primo: masowy spam zarówno na @czat jak i zwykłym- graczy że piter przegina ze słownictwem i pierdzieleniem przez mikro (zarówno mnie jak i duża cześć innych graczy to cholernie wkó$#%a bo skupić się nie można kiedy dziś nawet na takim cbble piter z każdym kolejnym fragiem kłapał jak Paździoch z kiepskich), po 2 primo wyraźnie na mapie dd2 zabiłeś jakiegoś gracza i z twoich ust padły słowa "hahaha (...) ssij" więc zainterweniowałem, po 3 ja jak i reszta graczy zwracałem Ci uwagę abyś opanował się i przestał pierdzielić głupoty przez mikro, przykro mi że nie posłuchałeś (tak się zastanawiam że może piter wykształciłeś jakiś organ echolokacyjny? wiesz jak nietoperze.. drzesz się, pierdzielisz głupoty potem fale dźwiękowe roznoszą się po mapie i dochodzą do graczy, next odbijają się od nich najczęściej w postaci "zamknij się" a na koniec docierają do Ciebie i takim oto sposobem wiesz gdzie są.. hmm..) po 4
Cytat Zamieszczone przez [PL
Piter =]]również niezwłocznie przeczyta ulotke bądź skonsultuje sie z lekarzem lub farmaceutą
również niezwłocznie skonsultuj się ze swoim lekarzem bo wg mnie masz jakieś rozdwojenie jaźni Ciężka sprawa stary... pierdzielisz takie głupoty a potem jeszcze tego nie pamiętasz i wciskasz mi tu kity że mi się przesłyszało -.- a może duch Cię opętał? to konsultacja z księdzem dobrze Ci zrobi. Najlepiej niech któryś z egzorcystów adminów taki dill czy neo np wypowie się w tej sprawie bo już gadałem z nimi na temat twojego ciągłego peird(...) kłapania przez mikro.

Mam nadzieję że mikołaj nie przyniósł Ci nowego mikrofonu pod choinkę bo to by była katastrofa -.- i naprawdę... Wejdę na server a zamiast odgłosu granata usłyszę jakieś twoje wycie do księżyca banem nie pogardzę. I sram na te twoje skargi na forum... Przynajmniej mam satysfakcję z tego że mogę ulżyć zmęczonym uszom innych graczy przez te twoje nadawanie.