ehh wiesz co Ci powiem *Muffin*, ja banowałem tego Matek'a bo nie miałem co robić, ale może admin Seele ^, miał co innego do roboty niż "banować dzieci neo"... po za tym Mardog, dobrze gada ze powinieneś dostać bana za spam na @czacie i wiele innych osóbPo za tym trochę mnie śmieszy twoja wypowiedz... Wkur.. mnie to że się ciągle sapiecie do dobrych adminów chociasz na serwerach Cs-portal nie ma złych... Admin Seele ^ jest zajebi... adminem i się odpier... od niego. Tak mnie grzeje większość tego typu tematów ze nie mogę. Po co zakładasz temat jak piszesz: "
Zamieszczone przez *Muffin*
Po co pisać skargę na admina jeżeli jest spoko... A po za tym powiem Ci to co większości z osób które zakładają takie tematy... Może pomyśl że zdarza się ze na serwerze jest często zdarza się ze jest kilka osób do zbanowania na raz, a jest jeden admin i może akurat nie nadążna banować wszystkich na zawołanie... A po za tym admin nie jest jakimś "psem" ze jak mu coś powiesz to ma to zrobić... A po za tym pomyśl na następny raz zanim założysz taki temat... A co do tego Pluginu to ja nie wiem czy to by się zdało... Bo na przykład jak będziesz na mapie de_xxx to jak ct będzie kampic to tez mu te procenty będą się naliczać, i ma przykład jak będziesz pilnował paki w ct lub paki podłożonej w tt to procenty tez będą się naliczać... że już nie wspomni nic o humanie...Zamieszczone przez *Muffin*
Pozdrawiam![]()