Ja kiedy¶ jecha³em tramwajem do sql, wsiada jaka¶ babka, gada z kim¶ przez telefon. Drze pysk na ca³y tramwaj, ludzie sie na ni± patrz± ale ona dalej :
"Panie wojtku KUR*A te dokumenty le¿± u nas 5 lat" co¶ tam sepleni, wychodzi³o na to ¿e w jakie¶ firme robi. No niewa¿ne, kanar wbija, i wali swoje s³ynne "Dzieñdobry poproszê bileciki do kontroli" Babka na niego patrzy, ale dalej twardo k³óci siê przez fona. Kolo sprawdzi³ ca³y tramwaj, zosta³a tylko ona. Wiêc podchodzi, mówi "Pani bilecik, poproszê" A ona ¿e ona teraz mu nie poka¿e bo w³a¶nie mia³a bardzo stresuj±ca i wyczerpuj±ca rozmowe telefoniczn± i musi odpocz±æ i zara panu poka¿e i siad³a
Kolo wciêty i zaczynaj± z ni± gadaæ. K³óc± sie 5 minut, wysz³o na to ¿e ona nie mia³a biletu. No i mówi "pan sie na mnie uwzi±³, pan wiedzia³ ¿e jestem zajêta jak wchodze bo rozmawia³am przez telefon" itp. I sie pyta babki obok "No prawda ¿e tak byo,prawda? Uwzi±³ sie na mnie prawda?" Jaka¶ kobita przyzna³a jej racje, i teraz the best ;D
Pyta sie jakiego¶ dresa "No a pan, c o tym s±dzi"
A dres jej na to, na ca³ty tramwaj:
"Ja my¶le ¿e pani jest poje*ana"
![]()
![]()
Zgoooooon w ca³ym tramwaju, ludzie lej± ze ¶miechu, babka ca³a czerwona, wysz³a i zap³aci³± na nastêpnym przystanku.
By³o jeszcze du¿o, jak bêde mia³ moc to napisze ;p

/i50.tinypic.com/2wnv5g6.jpgp[/img][/center:26d6826909]
Odpowiedz z cytatem