Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Zabawne wydarzenia jakie doświadczyłeś w zyciu

Przyjaciel
    Ja 5kl. (podstawówki) rzucałem się z kumplami kamykami (za szkołą, na parkingu). Gdy kolega zaj**ał mi w łep z 4x, zdenerwowałem się, wziełem największy kamień jaki był i rzuciłem z całej siły (domyślacie się w co trafiłem?). Następnego dnia dostałem -30pkt. zachowania (nie wszędzie to jest) i do tego rodzice musieli płacić za sporządzone szkody. Przykro mi było, ale cuż.. Moja wina? xD

Member
    Przegląda
    spod de_lidl
    Wy tylko o szkole.Ja kiedyś byłem drugi dzień na lewatywie(grypa żołądkowa).I się dowiedziałem że mój brat cioteczny(fan motorów,krosów i innych) miał wypadek.Spadł na głowę.Przyszedł do domu i mówi co się stało .Ale wracając do opowieści jak wychodziłem to do niego wpadłem.Obok same dziadki.Na przeciwko jego łóżka leżał już taki około 60.I mnie poprosił o podanie bluzy.No co miałem zrobić.Podałem, trochę tam pogadaliśmy.Nagle zauważyłem że ów 60 latek,je chleb.Podszedł do niego staruszek i mówi że on nie powinien jeść.Jak facet wypuścił wulgaryzmy to myślałem padnę.Na dodatek zachciało mu się wolności.Pielęgniarka zainterweniowała i się uspokoił.

Senior Member
    Przegląda
    Legionowo
    Temat zmienił się w szkolne odpieprzanie dlatego dodaje ze szkoły:

1.Zwałowanie materaca z sali gimnastycznej i zjeżdżanie po schodach
    2.Wbita do szkoły o 21:00 i bieg przed siebie (w szkole mamy kamery xD)
    3.Mój kolega się nawalił i przyszedł do szkoły jak babka coś do niego powiedziała to zripostował: "Sam spie**alaj kur*wa . Teraz ma naganne.
    4.Jako, że bytuje w zgranej klasie pewnego dnia na trzy-cztery rzucaliśmy w sprzątaczke kredą, przez co się popłakała

Mała cząstka tego co pamiętam
    [img]http/i32.tinypic.com/4jxgfm.jpg[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Piaseczno
    To powiem coś najświeższego
    Przechodzę z sąsiadem koło podstawówki grając w Fifę na komie
    Nie zauważyłem słupa drogowego i tak w niego pi.......... w łeb że aż jaja mnie naparzały i słup się rozwalił
    Czuję to do dziś
    [img]http/www.nSports.pl/images/linkus/13.png[/img]
    Nie tylko user, ale też Bukmacher

Senior Member
    Przegląda
    Legionowo
    Hahaha przypomniałeś mi akcję- jak z ziomkiem jechaliśmy na rowerach i on mi zwrócił uwagę na słup (prawie bym zaliczył ). W drodze powrotnej gadamy na tych rowerach.. Jak on nie pizdnął w tą blache to tylko odgłos głuchy był xD. Dobre z tego zlewy mieliśmy .
    [img]http/i32.tinypic.com/4jxgfm.jpg[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Piaseczno
    MyguS, Takie akcje częśto mi się zdarzają

To posłuchaj jeszcze jednego z tego samego dnia, tylko że z godzinę później

Wychodzimy z ekipą z przystanku na stadion Okęcia(pewnie słyszał ktoś o meczu Okęcie Warszawa-KS PIASECZNO
    Nie zauważyłem a były takie kamienne doniczki(czy jakoś tak się nazywa)
    Śpiewaliśmy a tu nagle czuje że huknąłem kolanem w tą doniczkę i zaliczyłem niezłą glebę

Później jeszcze jedną akcję tego typu podeślę, która sie działa 2 godziny później

Przyjaciel
    Przegląda
    Szczytna
    Cytat Zamieszczone przez M@$SA
    To powiem coś najświeższego
    Przechodzę z sąsiadem koło podstawówki grając w Fifę na komie
    Nie zauważyłem słupa drogowego i tak w niego pi.......... w łeb że aż jaja mnie naparzały i słup się rozwalił
    Czuję to do dziś
    hmm niedawno idę z kolegą przez przejście i kolega stoi około 70metrów po lewej za pasami i cos do mnie krzyczy i ja sie popatrzylem na niego i nagle jak zaje***** w słup to bania zaczeła ostro boleć, a co najgorsze lewym (rozwalonym) kolanem też przywaliłem w słup i ledwo co przeszedłem następne 50m na deptak na ławke...
    `FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Słupsk
    Ja powiązane ze słupem to miałem takie rok temu ..

Ścigaliśmy się z kolegą kto 1 będzie przy klatce biegliśmy i byłem jakieś 5 m od słupa zawołała mnie koleżanka (fajna du*pa) odwróciłem się krzyknąłem: "co??" i po chwili się wyjebałem w ten słup a mój kolega tak się z tego pizgał ....
    Ja w swoim życiu miałem od zaj***** zabawnych wydarzeń

Przyjaciel
    Przegląda
    Piaseczno
    H1tm@n, znam to skądś
    To teraz coś z innej beki

Wychodzę ze szkoły, przechodzę przez pasy i po drugiej stronie widzę że siorka mnie woła
    To ja idę sru w tamtą stronę ale po przekątnej

Przez godzinę ruch był zatrzymany

Przyjaciel
    Przegląda
    QAJ
    Ja kiedyś jechałem tramwajem do sql, wsiada jakaś babka, gada z kimś przez telefon. Drze pysk na cały tramwaj, ludzie sie na nią patrzą ale ona dalej :
    "Panie wojtku KUR*A te dokumenty leżą u nas 5 lat" coś tam sepleni, wychodziło na to że w jakieś firme robi. No nieważne, kanar wbija, i wali swoje słynne "Dzieńdobry poproszę bileciki do kontroli" Babka na niego patrzy, ale dalej twardo kłóci się przez fona. Kolo sprawdził cały tramwaj, została tylko ona. Więc podchodzi, mówi "Pani bilecik, poproszę" A ona że ona teraz mu nie pokaże bo właśnie miała bardzo stresująca i wyczerpująca rozmowe telefoniczną i musi odpocząć i zara panu pokaże i siadła

Kolo wcięty i zaczynają z nią gadać. Kłócą sie 5 minut, wyszło na to że ona nie miała biletu. No i mówi "pan sie na mnie uwziął, pan wiedział że jestem zajęta jak wchodze bo rozmawiałam przez telefon" itp. I sie pyta babki obok "No prawda że tak byo,prawda? Uwziął sie na mnie prawda?" Jakaś kobita przyznała jej racje, i teraz the best ;D
    Pyta sie jakiegoś dresa "No a pan, c o tym sądzi"
    A dres jej na to, na całty tramwaj:

"Ja myśle że pani jest poje*ana"

Zgoooooon w całym tramwaju, ludzie leją ze śmiechu, babka cała czerwona, wyszła i zapłaciłą na następnym przystanku.
    Było jeszcze dużo, jak będe miał moc to napisze ;p
    [center:26d6826909]
    [img]http/i50.tinypic.com/2wnv5g6.jpgp[/img][/center:26d6826909]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12