Wraz z zakończeniem sesji okres mojej nieobecności minął. Postaram się teraz poświęcić więcej czasu na sprawy związane z serwerem FFA.
ps
Mam jedną poprawkęKur*a, ale zaliczę ten przedmiot bez problemów w najbliższym terminie
![]()
Wraz z zakończeniem sesji okres mojej nieobecności minął. Postaram się teraz poświęcić więcej czasu na sprawy związane z serwerem FFA.
ps
Mam jedną poprawkęKur*a, ale zaliczę ten przedmiot bez problemów w najbliższym terminie
![]()
Od dzisiaj do przyszłego poniedziałku tj. 2.03.09r. Powodem jest sesja poprawkowaBędę może koło 22 na jakieś 30min na serverze. Życzcie mi powodzenia ;P;P
Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.
Data nieobecności: Nie wiem ale będe wchodził na strone i patrzył co sie dzieje itd
Powód: Studia![]()
[you:2c038fc4f3] Życie jest takie krótkie ...
Steam [only]
[img]http/www.galma.pl/atp.jpg[/img]
Dziś mam poprawkę, jak wszystko pójdzie tak jak powinno to wracam na forum![]()
13-16 marca mnie nie będzie, laska ma wolną chate całe 4 dni :P
-Enemy or Ally?
-It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
-No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!
Data nieobecności: 25.03- około 22.06.2009
Powód: Przypał bo przesadziłem z alkoholem.
Edit: Już wszystko naprawiłem, nieobecność unieważniona.
W najbliższych 2tyg trochę rzadziej będę przebywał na serwie (jednego dnia w ogóle może mnie nie być, a innego np 2godzinki)...
Powód?: Popi@$%&lony wychowawca który za wszelką cenę chce pokazać, że jest kozak wystawiając mi lufe z histy w ten sposób niwelując moje szansę na pisanie w tym roku matury ^^ ale nie bójta.. Street się nie da =d Gdzie moje m4??
ps. oczywiście nieobecność będzie spowodowana nauką aby przeciwdziałać sierpniowej poprawce-.-
[img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]
Data nieobecności: 30.03 do świąt.
Powód: zaległości z projektami na zajęciaCzyli poprostu, zaległości w nauce xD
Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.
Poważnie zredukowana aktywność do 26 kwietnia
Powód: trzeba zdać w końcu te klasę maturalną, drugi raz nie będę siedzieć :P
Ale nie bójcie się, Miodzik patrzy na ręce nogi i majtki
Jakby co to do streeta się zwracać, jest od dziś tak samo pełnoprawnym h@ jak ja.
-Enemy or Ally?
-It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
-No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!
zmniejszona aktywnosc do 04.05.2009
Powód: złamanie ręki..