Ostanio mnie to zaciekawi³o , czy cz³owiek na Prawde St±pa³ po Srebrnym Globie i znalaz³am pare informacji ze wszystko zosta³o nakrêcone w studiu telewizyjnym w celach propagandowych a o to kilka z zarzutów :
1)¯aden astronauta nie prze¿y³by poziomu promieniowania obecnego w pasach Van Allena ,
2)Na ¿adnym ze zdjêæ z Ksiê¿yca nie widaæ gwiazd,
3)Zdjêcia z Ksiê¿yca s± podejrzanie dobrej jako¶ci jak na robione w niewygodnych skafandrach kosmicznych ,
4)Na wielu zdjêciach cienie rzucane przez obiekty padaj± w ró¿nych kierunkach, co sugeruje u¿ywanie wielu ¼róde³ ¶wiat³a ,
5)Na zdjêciu misji widaæ, jak amerykañska flaga ³opocze na wietrze(a jak wszyscy wiemy na ksie¿ycu nie wieje wiatr).
6)Odrzut silnika rakietowego modu³u ksiê¿ycowego powinien by³ zostawiæ pod sob± krater,
7)Wiele zdjêæ robionych w ró¿nych miejscach ma identycznie wygl±daj±ce wzgórza w tle.
8)Na jednym ze zdjêæ widaæ wyra¼nie literê C na jednym z ksiê¿ycowych kamieni, co sugeruje, ¿e jest to jedynie rekwizyt.
Nie wiem w co mam wierzyæ ..czy To jest Prawda Czy Fa³sz a jakie jest wasze zdanie na ten Temat , jeszcze zamieszczam Krótki filmik , o Tym ze Krecone To by³o w studiu http://www.spacedemo.com/wp-content/...on_landing.wmv