Ostanio mnie to zaciekawiło , czy człowiek na Prawde Stąpał po Srebrnym Globie i znalazłam pare informacji ze wszystko zostało nakręcone w studiu telewizyjnym w celach propagandowych a o to kilka z zarzutów :
1)Żaden astronauta nie przeżyłby poziomu promieniowania obecnego w pasach Van Allena ,
2)Na żadnym ze zdjęć z Księżyca nie widać gwiazd,
3)Zdjęcia z Księżyca są podejrzanie dobrej jakości jak na robione w niewygodnych skafandrach kosmicznych ,
4)Na wielu zdjęciach cienie rzucane przez obiekty padają w różnych kierunkach, co sugeruje używanie wielu źródeł światła ,
5)Na zdjęciu misji widać, jak amerykańska flaga łopocze na wietrze(a jak wszyscy wiemy na ksieżycu nie wieje wiatr).
6)Odrzut silnika rakietowego modułu księżycowego powinien był zostawić pod sobą krater,
7)Wiele zdjęć robionych w różnych miejscach ma identycznie wyglądające wzgórza w tle.
8)Na jednym ze zdjęć widać wyraźnie literę C na jednym z księżycowych kamieni, co sugeruje, że jest to jedynie rekwizyt.

Nie wiem w co mam wierzyć ..czy To jest Prawda Czy Fałsz a jakie jest wasze zdanie na ten Temat , jeszcze zamieszczam Krótki filmik , o Tym ze Krecone To było w studiu http://www.spacedemo.com/wp-content/...on_landing.wmv