Podanie na admina
Nie czytaj dalej!

Nick: Piter (na innych serwerach [PL] Piter =] aktualnie gram tylko pod Nickiem Piter)
Typ Gry CS 1.6 Non Steam (szkoda mi na steam ale w przyszłości kto wie )
Staż w Cs Ajj długo już będzie parę latek dokładnie sam nie pamiętam. Wszędzie gdzie się dłużej zatrzymywałem zdobywałem (a przynajmniej tak mi się wydaje :P )sympatię graczy
Starz na cs-portal.net kurde długo już ponad miecha będzie nawet więcej sam dokładnie nie pamiętam, bo nie zapisałem wybaczcie mi :P
Godziny przebywania na serwerze różnie to bywa jak mam czas to gram
Znajomość Amx Wystarczająca do sprawnego zarządzania serwerem. Miałem „admina” na paru serwerach (niestety nieistniejących już z powodów niezależnych np. wprowadzenie nowego protokołu przez firmę VALVE) m.in. Smut.pl (WAR3FT) Flagranti (Zombie Mod) ZMserwer (Zombie Mod) Miałem też propozycje złożenia podania na admina innego serwera którą odrzuciłem.

Coś od Siebie
Jestem Piter swoją przygodę tutaj rozpocząłem dzięki Mardogowi, który skierował mnie na warcraft moda (na którym już kiedyś grałem ale Mardog upierał się że mnie rozwali to trzeba mu było pokazać kto Tu jest PRO. Po rozwaleniu Mardoga oraz reszty ekipy stwierdziłem że niektórzy bardzo brzydko pyskują więc trzeba było im trochę pojechać :P swoją drogą chcę zostac adminem żeby zapanował pokój na świecie było dużo strzelanin serwer był zawsze full (no z wyjątkiem momentów kiedy będę chciał pograc :P )cziterzy wyzdychali od nadmiaru cholesterolu niedoboru seksu i frustracji spowodowanej częstymi banami ode mnie :P dzieci przed mutacją straciły głos boty zaczeły normalnie grac (a nie full auto i 5hs’ów), admini byli szanowani a atmosfera na forum miała oddźwięk radosny, a nie sztywna gra typu macie biegac i zabijac - ludzie czasami chcą sobie pogadac i zluzowac.

Proszę o pozytywnie rozpatrzenie mojego podania.