jestem na TAK mozna powiedziec ze sie znamy popieram tego kolesia
jestem na TAK mozna powiedziec ze sie znamy popieram tego kolesia
/*\
/@@@\
/*@*@*\
/O0**0o \
~~~[]~~~ <--- Choinka sie nachlala
Jestem na TAK niezlt staz i inne rzeczy potrzebne na admina dobrze grasz i jestes mily dla innych graczy!!Ale powienienes wiecej sie na forum udzielac
Zaiste Admini to podstawa:
1.Admini zawsze mają racje
2.Jeżeli nie mają racji patrz na punkt 1
Jestem ZA!
Myślę że będziesz tak dobrym adminem jak ja byłe ^^
Obejdzie się bez pomógł.
Dziękuje za te budujące słowa krytyki. Heh teraz sie troche potłumaczeZamieszczone przez rfs
Otóż jako osoba nie lubie wtapiac sie w tłum
Nie lubie szarości i nudy staram sie budowac a nie odwrotnie. Zgadzam sie używam mikrofonu tak samo jak czasami nie ogarniam słownictwa SPOKO nikt nie jest ideałem. Jestem jaki jestem nie będe za to przepraszał możesz mnie zaakceptowac bądź nie. Wystartowałem na admina bo dostałem popracie ludzi i to oni stwierdzą czy chcą żeby taki "zły" reprezentował sprawy serwera.
Jestem na [glow=darkblue:bddb6dfa07]TAK[/glow:bddb6dfa07] piter fajny gośćgralem z nim kilka razy na servie i mysle ze sie nada na adma
JESTEM NA TAK
Heh..
Masz racje piter, oj masz racje. Chociaż to twoje "nadużywanie micu" to zabawa...
Jak ja czasami się z Ciebie smieje to sobie nie wyobrażasz! xD
Pozdro jeszcze raz![]()
Każdy jest człowiekiem i może czasami przeklnąć...Rozumiem to bo ludzie na servie wkr...Ale i tak go kocham i niech ma admina to go bede prół jak szmate:P
Stop katom w niebieskich mundurach!Tylko Bóg może nas sądzić!
tym swoim małym patyczkiem ?
umyj go od czasu do czasu bo wali jak z indiańskiego wigwamu :P
Pterek na adma i Tyle ;]
[img]http/www.cs-portal.net/foto/userbar/fan.png[/img]
12486827
Piter trochę nie zrozumiałem twojej wypowiedzi na mój temat. Ci o to chodziło że się zachowałem jak dziecko czy właśnie nie ? ..
:<