Zobacz wyniki ankiety: Czy mogę mieć admina?

Głosujących
22. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

6 27.27%
  • Nie

16 72.73%
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: [Admin] KnifeMan

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz

[Admin] KnifeMan

Nick: - KnifeMan
    Staż: - prawie rok
    Nick steam: - brak STEAM
    Staż na cs-portal.net: - ponad 2 miesiące
    Godziny przebywania na serwerze: - Najczęściej gram 3-6 godzin w godzinach 15-24 ale ostatnio więcej czasu spędzam na forum gdyż mam chwilowy problem z pingiem.
    Doświadczenie w adminowaniu: - miałem kiedyś admina na serwerze surfowym ale go po jakimś czasie wyłączyli.
    Znajomość AMX: - Przeciętna/Dobra
    Coś od siebie: - Spędzam bardzo dużo czasu na forum CS-Portal i udzielam się oraz znam tu prawie wszystkich. Jeśli chodzi o ping to wcale nie jest taki duży i admin nie każe mi go ogarniać ale ktoś tam mówił że pingiem 80-90 za bardzo laguję więc chwilowo nie gram. Prosta sprawa chce zostać adminem aby pilnować porządku na serwerze. Chociaż nie wiem czy jestem potrzebny bo mamy świetnych adminów między innymi Seele, Streeta i Neo, ale oni nie zawsze są na serwerze podczas gdy niektórzy gracze nadmiernie łamią regulamin. Większość osób zaczyna raszować i włazić na txt jak tylko wpiszą [/admin] i zobaczą że nie ma żadnego admina. Potem zaczyna się harmider bo Ci którzy nie łamią zasad zaczynają przeklinać i wyzywać tych drugich. Właśnie temu chciałbym najbardziej zapobiec łamaniu regulaminu podczas nie obecności adminów. Jedyne co mogłem robić to nagrywanie demek i straszenie że pójdę na forum po jakiegoś admina ale to też nie skutkuje bo większość tych wszystkich mistrzów to [neostrada] więc im to zwisa. Teraz chciałbym spróbować się w roli admina który będzie pilnowac porządku na serwerze.
    _______

Senior Member
    Przegląda
    Jaworzno
    Ja jestem na Tak. Choć na War3Ft nie gram od jakiegoś czasu to pamiętam cie dobrze. Kinfe to spoko ziomek ogra., nie przeklina, ogólnie to zasługuje na adma.

PzdR

Senior Member
    Przegląda
    siedlce
    huk jestes lachudra ktora denerwuje ludzi i podpuszcza ale niech strace TAK.....................................

Senior Member
    Przegląda
    skoczow
    Zal tylko nie on ja jestem na NIE!
    Niemam zamiaru współpracować z kimś takim jak on dla mnie to skończony .....
    Jak on dostanie adma to ja na serwer w jego towarzystwie nie wejde
    PS: Jego kandydaturę możesz zamknąć rfs błaaagam
    [img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]

Member
    Przegląda
    Sierpc
    Popieram mardogaZ kolesiem nie da się grać ...sapie się o freeko i w ogole miłej atmosfery ani trochę nie wprowadza-.-NIE
    Stop katom w niebieskich mundurach!Tylko Bóg może nas sądzić!

Member
    Przegląda
    Warszawa
    Nie widze cie na serverze ...NIE
    [you:2c038fc4f3] Życie jest takie krótkie ...
    Steam [only]
    [img]http/www.galma.pl/atp.jpg[/img]

Senior Member
    Przegląda
    Z Kustrina
    Jestem na Nie..Denerwujesz ludzi,przeklinasz.Nie.
    Tylko człowiek, który kochał, umiera jak człowiek.

[you:31c09e40ed], Pozdrawiam

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    ni cholery nie chce knifemena jako admina.. już jest wystarczająco upierdliwy i dobijający jako zwykły gracz...

knifeman jest:
    1. upierdliwy
    2. dobijający
    3. ciągle gada
    4. myśli że jak on coś powie to ma tak być bo tylko on ma racje
    5. za młody i jak to się mówi "nie ogarnięty"

nie chciałbym pracować z kimś kto powoduje napięcie wśród innych adminów.. a na servie jest kilku graczy co z pewnością bardziej nadają się do pełnienia funkcji admina niż własnie knifeman...

pozdrawiam
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    Eh nie przesadzacie troszkę ??? Po pierwsze wcale nie przeklinam a co do Mardoga to nie wiem co Go ugryzło. Chyba jest na mnie zły za chodzenie po lampach. Street co z tego że dużo mówię? Chyba mam do tego prawo. I skąd możesz wiedzieć co ja myślę? Bo akurat wcale nie myślę że mam zawsze racje i że tak musi być.

Senior Member
    Przegląda
    skoczow
    KnifeMan, ty najlepiej powinieneś wiedzieć czemu mam co do ciebie takie zdanie
    Co do lamp to to niema nic do rzeczy po prostu to irytuje i tyle i grać się w spokoju nieda.
    Swojego zdania nie zmienię
    PozdRO
    [img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów