Zobacz wyniki ankiety: Czy mogę mieć admina?

Głosujących
22. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

6 27.27%
  • Nie

16 72.73%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: [Admin] KnifeMan

Przyjaciel
    jestem na Nie.. umiesz tylko ubliżać twoim "botom" (słabszym graczom)..
    N I E

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    weź knifeman mnie tu nawet nie denerwuj... no czasami tak spamujesz na @ czacie że tylko ma się chęć wyłączyć cs'a, wyjść do baru na piwo i zapijać smutki... za młody jesteś aby zrozumieć ogarnij się chłopie
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    eh niech będzie nie nadaję się na admina i nie zrozumiem Cię Street bo jestem za młody? Wiesz że wiem nie ma tu prawie nic do rzeczy? Poza tym dostałem pozwolenie od pewnego admina gdyż okazało się że po to jest coś takiego jak @czat żeby tam pisać. Tyle tylko że nie wolno nadużywać a ja wcale nie nadużywam bo jeszcze nikt poza Punisherem nie zwrócił mi uwagi. ;P

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    nieee wcale... gramy na takiej mapce hmm.. clan2fire czy coś takiego.. a tu knifeman napierdziela co chwile

@ ej zmień mape
    @ zmeinsiz
    @ no wez
    @ "xxx" raszuje
    @ zmienisz mape?
    @ daj vote

... ocipieć można! z reszta tak jak już mówiłem... są o wiele lepsze i bardziej odpowiedzialne osoby na tym servie niż knifeman któremu nic nigdy w życiu chyba nie pasuje
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    Cytat Zamieszczone przez Street
    nieee wcale... gramy na takiej mapce hmm.. clan2fire czy coś takiego.. a tu knifeman napierdziela co chwile

@ ej zmień mape
    @ zmeinsiz
    @ no wez
    @ "xxx" raszuje
    @ zmienisz mape?
    @ daj vote

... ocipieć można! z reszta tak jak już mówiłem... są o wiele lepsze i bardziej odpowiedzialne osoby na tym servie niż knifeman któremu nic nigdy w życiu chyba nie pasuje
    A oto Street i historie wyssane z palca. Weź nie kłam bo nigdy nie mówiłem że chce vota bo nie jestem jak taki Niedźwiedź i w przeciwieństwie do niego umiem wpisać "timeleft". Poza tym Street nie wiem czy już jesteś z nami tu na ziemi ale wiadomość z ostatniej chwili teraz gramy koncert życzeń. @"xxx" raszuje z tym akurat się zgadzam po to jest admin czat że można zgłaszać tam uwagi które według mnie powinnien usłyszeć admin. Ciessz się że piszę na admin czat coś w tym stylu a nie jak Niedźwiedź wyjeżdża z tekstem "Jaki ***** bot jebany weź nie raszuj i wypierdalaj stąd". Poza tym Street jeżeli Ci coś nie odpowiada w moim pisaniu na @czat to po prostu nie czytaj.

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów