Nick: - KnifeMan
Staż: - prawie rok
Nick steam: - brak STEAM
Staż na cs-portal.net: - ponad 2 miesiące
Godziny przebywania na serwerze: - Najczęściej gram 3-6 godzin w godzinach 15-24 ale ostatnio więcej czasu spędzam na forum gdyż mam chwilowy problem z pingiem.
Doświadczenie w adminowaniu: - miałem kiedyś admina na serwerze surfowym ale go po jakimś czasie wyłączyli.
Znajomość AMX: - Przeciętna/Dobra
Coś od siebie: - Spędzam bardzo dużo czasu na forum CS-Portal i udzielam się oraz znam tu prawie wszystkich. Jeśli chodzi o ping to wcale nie jest taki duży i admin nie każe mi go ogarniać ale ktoś tam mówił że pingiem 80-90 za bardzo laguję więc chwilowo nie gram. Prosta sprawa chce zostać adminem aby pilnować porządku na serwerze. Chociaż nie wiem czy jestem potrzebny bo mamy świetnych adminów między innymi Seele, Streeta i Neo, ale oni nie zawsze są na serwerze podczas gdy niektórzy gracze nadmiernie łamią regulamin. Większość osób zaczyna raszować i włazić na txt jak tylko wpiszą [/admin] i zobaczą że nie ma żadnego admina. Potem zaczyna się harmider bo Ci którzy nie łamią zasad zaczynają przeklinać i wyzywać tych drugich. Właśnie temu chciałbym najbardziej zapobiec łamaniu regulaminu podczas nie obecności adminów. Jedyne co mogłem robić to nagrywanie demek i straszenie że pójdę na forum po jakiegoś admina ale to też nie skutkuje bo większość tych wszystkich mistrzów to [neostrada] więc im to zwisa. Teraz chciałbym spróbować się w roli admina który będzie pilnowac porządku na serwerze.
_______