Nick : BnSh^TeaM*diLL*
Typ Gry : Posiadam NS jak i Steama,ale mój komp jest taki głupi że się zrypała instalacja xd. Więc nici ze steama .
Godziny Przebywania Na Serverze : no to ja przebywam często,nawet bardzo ^^ Do rzeczy, to tak ok. 5-6 godz. w tyg. W weekendy oczywiście dłużej (no bo wiecie uczę się.....grać xd)
Staż : Staż to ja mam taki1.5 roku
Staż na CSP : No tutaj się wykazać muszę. Minął listopad i już jestem 8 msc. :P
Znajomość AMX : Wiedziałem,że spytają ^^. Znajomości w AMX mam DobrąDla mnie wystarczająca. W razie czego jest Mardog pod ręką ^^.
Coś od siebie :
No to tak :
1. Nie mówcie ,że zawracam pupę,bo już prawie mies. minął (no prawie ^^)
2. Tak do rzeczy to nie chce mówić tego co wszyscy ,że zwalczanie cziterów etc. ,bo to się już znudziłolecz chcę ,żeby na serverze panowała przyzwoita atmosfera, kultura,uszanowanie innych graczy etc. Nie chcę,żeby się stawały sytuację mogące obrazić w jakiś sposób innych graczy . Jak przeczytałem,że są już tylko 2 miejsca na admina,to pomyślałem iż może spróbuję ponownie lecz rozmyślałem też nad wieloma rzeczami o serverze . Do funkcji admina trzeba podchodzić poważnie i w razie czego już mi emocje opadły
Tylko coś mnie dzisiaj poczucie humoru bierze ^^. A jeszcze do tej atmosfery na serverze,to trzeba ją umilać innym graczom i Ci którzy są nowi po prostu zachęcać do dalszej gry
No moje takie podejście "skromne " do tego ( wystarczy na 2 pkt.)
3. Na trzecie nie ma dużo pisać - Nasz Seele^ Powrócił ^^ ,są tylko 2 miejsca etc. Nie będę pisał czegoś takiego ,że proszę o głosy na TAK ,ponieważ to wasza decyzjaChcę wiedzieć jakie mam wady,a może i zalety
Teraz to zależy wszytko od Was no i RfS.
To by było na tyle z tego tematu. Proszę o rozpatrzenie mojej prośby (pozytywnie - negatywnie) jak kto uważa . Pewnie ktoś się zaraz zapyta ,dlaczego kolejne podanie. Otóż dlatego iż już mnie emocje opuścił.Kontynuuję dalszą grą,rozpatruje się w sposób obserwacji,by się bardziej udoskonalić.Zrozumiałem podstawy i postawy adminów,jak zachowują się gracze i jak trzeba z nimi postępować. Teraz to by było na tyle![]()
Pozdrawiam Wszystkich i zachęcam do głosowania( Jak oddajecie głos nawet na NIE ,to powiedzcie dlaczego ) Proszę!