Witam!

Nick: kICK (inny nick to Silver, Player),aa i nie mylcie mnie jakimś innym kickiem który grał kiedyś na serwerze bo już kilka osób mi coś wspominało.
Typ Gry CS 1.6 Non Steam oraz Steam (ale nie gram bo nie da sie na serwery wchodzić)
ponad miesiąc, na forum istnieje trochę krócej;p
Godziny przebywania na serwerze różnie to bywa jak mam czas to gram, a czas ciągle mam , przeważnie gram kilkanaście godzin dziennie mam nadzieję ze będę grał ciągle (chyba ze komputer mi padnie)
Znajomość Amx Wystarczająca jak dla mnie, maiłem kiedyś admina na serwerze we własnym mieście oraz posiadałem własny serwer ale niestety już te serwery przestały istnieć, zrównano je z ziemią gdyż główny admin powiedział ze przestał interesować go cs i rozwiązuje serwer.

Coś od Siebie
Jestem kICK na serwerze zacząłem grac wraz z kilkoma kolegami, było ta tak ze chcieliśmy się rozerwać trochę i pograć dla zabawy wiec wpadł nam pomysł do głowy by pograć na war3mod szukaliśmy serwerów ale spodobał nam sie akurat ten... Admina chciał bym posiadać po to by osoby które wala hs przez ścianę kila razy pod rząd przestały grac na serwerze oraz aby na serwerze była fajna i miła atmosferka i było gdzie się rozerwać po ciężkim dniu pełnym nerwów, a nie tak jak na innych serwerach denerwować sie z powodów jakichś botqow którzy nie potrafią grac bez wspomagaczy. Staram się nawiązywać kontakty z każdym graczem . Na serwerze zauważyłem dużo osób nie przestrzegających zasad gdy nie ma admina, a zwłaszcza jest to późnym wieczorem. A co do nieprzestrzegania zasad chodzi mi tak właściwie o rush, wyzywanie innych graczy. Tą ankietę składam po części po to by się sprawdzić...

Jeżeli macie jakieś pytanie to piszcie ;] chętnie odpowiem...

Pozdrawiam i proszę o przeczytanie mojego formularza i zagłosowanie na TAK