Myślalem nad tym ale chcialbym żeby może najlepszy gracz dostal jedna z postaci od 0lvl do 7lvl??moze??
Myślalem nad tym ale chcialbym żeby może najlepszy gracz dostal jedna z postaci od 0lvl do 7lvl??moze??
Zaiste Admini to podstawa:
1.Admini zawsze mają racje
2.Jeżeli nie mają racji patrz na punkt 1
OD 0 DO 7 MOZNA WBIC W 1 DZIEN
Co do tego meczu to jestem za miał być wczesniej i dla graczy składy były ustalone .. ale coś z adminami było nie tak to nie graliśmy teraz można coś takiego zrobić !.
Ja jestem chętny
ps. lowcy może zagramy 1 on 1? ale na nuke,inferno,dust itp a nie na ajmach
:<
no ale jaka była by nagroda? exp? większość ma all na 10 lvl...slot? mamy...rcon? już bez jaj xD
wmyślcie jakąś sensowną nagrodę dla adminów :>
-Enemy or Ally?
-It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
-No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!
Nie chodzi mi zeby druzyna ktora wygra dostawali wszyscy TYLKO 1 osoba z zwycieskiej!A jak z tej drugiej przegranej bedzie ktos mial większe staty to ma pecha
[ Dodano: 03-12-08, 14:10 ]
Klus3k mozemy kiedys zagrac.Narazie niemam czasu.Musze nabic min 3 postaciami po 10lvl.
a czemu dla adminów co ? ... Może ranga na forum![]()
[img]http/img.userbars.pl/119/23655.gif[/img]
Jeździmy za Wisełką!
Dobry pomysł z tą rangą podoba mi się(TERAZ MAM SPRAWE ODBIEGAjACĄ OD TEAMTU PROSZE ZOBACZYC OSTATNI TEAMT W BANACH PROSZE)
Według mnie dla zwykłych graczy slot. A dla adminów recpect, ale admini za każdego serwera ...
Czyli że co że jak ktoś będzie miał najwiecej fragow to dostanie to nagrodę ?... Nie patrz na fragi ..Zamieszczone przez lowcy.B
ps. Tombcio czemu z kilku bo co bo ty na war3 adma nie masza też chcesz zagrać
Dobry pomysł z tym ze gracze dostają slota a admini respekt !
:<
Popieram ten pomysł, tylko żeby nie było to w Weekend ten ...;]
Tylko człowiek, który kochał, umiera jak człowiek.
[you:31c09e40ed], Pozdrawiam
ja tez jestem za bardzo fajny pomysł ale was pociśniemy xd ^_^