Jest sprawa gram na tym serwerze od tygodnia i ile trzeba grac na serwie zeby dostac admina??Bo wszystko mam odpowiednie i admin na innych serwach i nne rzeczy??Ale niewiem ile musze grac na tym serwie zeby dostac admina??
Jest sprawa gram na tym serwerze od tygodnia i ile trzeba grac na serwie zeby dostac admina??Bo wszystko mam odpowiednie i admin na innych serwach i nne rzeczy??Ale niewiem ile musze grac na tym serwie zeby dostac admina??
Zaiste Admini to podstawa:
1.Admini zawsze mają racje
2.Jeżeli nie mają racji patrz na punkt 1
Na pewno nie tydzień. Musisz grać ze 2-3 miesiące ,żeby Ci się nabił staż na war3ft i nie rób tak jak inni,że od razu po tygodniu grają, ledwo się na forum zalogują i już chcą mieć adma. To nie tak łatwo
Musisz się udzielać na forum i na servie. Na razie nie masz co liczyć na admina.Poczytaj sobie na forum o wzorach ,regulaminie etc.,a rekrutacja i tak jest OFF .
Pozdrawiam.....![]()
Wiem diLL sam mialem serwer i wiem o co chodzi ale niewiedzialem ile czasu zeby u mnie miec adma trzeba bylo grac 1,5m i miec mi.30postów oraz codzniennie grac a potem jeden z adminow wczesniejszych go sprawdzal
Zaiste Admini to podstawa:
1.Admini zawsze mają racje
2.Jeżeli nie mają racji patrz na punkt 1
Pograj trochę więcej. Poza tym jeszcze nie otworzyłem rekrutacji.
[center:508149e805]
"Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"
[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
[/center:508149e805]