-
rfs- spoko i ogarniêty kole¶,trochê rzadko bywa na serverze - mi siê zdajê i¿ dlatego tak ma³o bywa,poniewa¿ ma sprawy forum i te rzeczy. Kultura i ca³o¶æ w porz±dku. Trudno go wyprowadziæ z równowagi.
RaPMeN- tego to ja dawno nie widzia³em na servie lecz jak gra³ to wydawa³ siê ogarniêty, kulturalny etc.
oF.Neo- ogarniêty kole¶,dobrze sobie radzi w adminowaniu - tutaj nie trzeba du¿o gadaæ. Nadejdzie czas kiedy stawi mu siê prawdziw± ocenê
na razie trzeba czekaæ.
caNNaBisSss - dobrze siê z nim gada na serverze,ogarniêty - nie nad u¿ywa admin chatu ,spokojny kole¶ lecz na jego prawdziw± ocenê przyjdzie czas - tak jak powy¿ej napisa³em.
Seele^ - nom tutaj bêdzie jedno "ale" , ogólnie to spokojny gracz,pomocny,dobrze siê wywi±zuje z adminowania lecz mo¿e to bêdzie b³êdna b±d¼ pochopna ocena ,ale mi siê zdajê i¿ czasami daje takie bany za "byle co" ale to jest taki jeden minus . Tak jak powy¿ej wspomnia³em ogarniêty i fajny gracz.
rsL - tego te¿ d³ugo nie widzia³em na serverze lecz jak z nim gra³em to wydawa³ siê ch³opak ogarniêty ,kulturalny i spokojny.
Mardog - to jest fajny ch³op xd. Ogarniêty,zabawny,da siê z nim pogadaæ ,spokojny i w ogóle Cool,wypas etc. ^^
add!. - nom z "add" to ju¿ wszytko wyja¶nione.Teraz ma funkcjê test-mod i dobrze sobie radzi
.
skupeN - za czêsto go na serverze nie widzê lecz jak gra³ to wydawa³ siê ogarniêty i spokojnym graczem - adminem.
cs-portal.net || ^Bam - oooo....u tego kolesia nie mam wiele do powiedzenia. Bardzo,ale to bardzo rzadko go widzê na serverze - NIE WIDZIA£EM GO BARDZO D£UGO. Od mojego poczêcia grania tutaj ogólnie widzia³em go chyba ze 2 razy i to by³y ostatnie jego pogrywania na serverze. Na forum te¿ siê zbytnio nie udziela ,jego posta lub czego¶ innego dawno nie widzia³em
.
Willy - po przywróceniu willemu admina,co chwilê jest na serwerze,udziela siê na forum etc. Ogólnie spokojny,weso³o nastawiony gracz,da siê z nim pogadaæ i ogarniêty
.
Street - to pocz±tek jego adminowania. Spokojny gracz i pozytywnie nastawiony.Po za tym to ogarniêty, kulturalny i wogóle Cool
lecz do jego prawdziwej oceny nadejdzie czas.
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum