-
Member
rfs -> jest z niego raszer trochê, ale ogólnie to bez zastrze¿eñ ;P na poziomie, spokojny, ogarniêty, ale rzadko grywa :P
RaPMeN -> kolegê kojarzê z 4fun'a ale na war3 nie widzia³em odk±d gram(a nie gram jako¶ d³ugo :P), kole¶ spoko, jedyna wada to frekwencja
oF.Neo -> nawet nie¼le sobie radzi jak na pierwszego adma no i do¶æ czêsto na serwerze
caNNaBisSss -> ujdzie ch³op hehe, a tak powa¿nie to frekwencja w porz±dku, zachowanie poprawne 
Seele^ -> ten to nie wiem sk±d siê urwa³ Dziadyga jeden, jedzie na haxach gorzej od Street'a, banuje bez opamiêtania, bywa dosyæ czêsto, wszyscy siê go chyba boj± bardziej jak Rufusa hihi
rsL -> ciê¿ko mi co¶ napisaæ, w sumie kilka razy Go widzia³em na serwerze i sprawia³ wra¿enie kulturalnego, ogranego go¶cia, ale trochê niska frekwencja
Mardog -> za du¿o pieszczot w stronê Williego idzie od tego Pana, ja rozumiem Zjednoczona Europa, wolno¶æ i te sprawy ale ale ;d... czêsto na serwie/skuteczny/czasem nawet i pomocny !:P
add!. -> no chyba komentowaæ nie trzeba bo sytuacje wyja¶ni³ 
skupeN -> z 4fun mieszane uczucia mi zosta³y co do tego Kolegi ;p, no ale na war3 mo¿na powiedzieæ ¿e w pewnym stopniu dojrza³, szkoda tylko, ¿e rzadko ma okazjê graæ
cs-portal.net || ^Bam -> spoko kole¶, ale moje do¶wiadczenia opieram znowu na 4fun'ie, bo na war3 Go nie widzia³em
Willy -> ohh ten to Dziadyga na Dziadygami, najwiêksza gadu³a na serwerze, weso³y, ogarniêty, czasem srogi (jak mu nie idzie hihi), wg mnie jeden z lepszych adminów 
Street -> ten to jedzie na czitach równo jak sam mówi, banuje sporo, upomina, przebywa na serwie do¶æ d³ugo, ale we¼cie mu te czity wy³±cznie bo graæ siê nie da
psuje tylko zabawê. Go¶ciu spokojny, u³o¿ony, wie czego chce
Jego wybór na admina by³ trafny. Chocia¿ ma minusa za to, ¿e nie chce nowych adminów na serwie !
Otó¿ nie nie poradzicie sobie beze mnie ^^
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum