kICK by³ ostatnio czas, ¿e gra³em ca³ymi dniami ale nadszed³ okres wystawiania ocen w budzie to sam wiesz![]()

kICK by³ ostatnio czas, ¿e gra³em ca³ymi dniami ale nadszed³ okres wystawiania ocen w budzie to sam wiesz![]()
[center:508149e805]
"Mówiê do siebie, bo jestem jedyn± osob±, z której zdaniem siê liczê"
[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
[/center:508149e805]
rfs - PRO ale gra na haxach .. ostatnio jakby mniej widoczny na war3ft
RaPMeN - tego to ju¿ od zmiany ip nie widzia³em
oF.Neo - aktywny .. widzê go ka¿dego dnia na serwerze
caNNaBisSss - a to taki botek który nie ma skilla ale jest aktywny jako admin .. tylko siê sam zbanowa³ na zawsze wczoraj ^^
Seele^ - Te¿ aktywny jak reszta adminów
rsL - tego admina nie widzia³em od zmiany ip war3ft
Mardog - Nastêpny wzorowy admin tego serwera , ka¿dego dnia spêdza czas by poskramiaæ boty
add!. - hmm z jaki¶ miesi±c temu go na serwerze widzia³em ale jak czyta³em wy¿ej zrzek³ siê adma
skupeN - raz na jaki¶ czas go widzê na serwerze
cs-portal.net || ^Bam - widzia³em go przez zmian± ip serwera .. teraz go wcale nie widzê
Willy - jest aktywny na serwerze
Street - hmm street Skilla ma .. wchodzi codziennie i tak± rozróbê robi ¿e a¿ siê bojê jak widzê jego kulê
Wiem wiem rozumiem u mnie tez ostatnio by³o wystawienie ocen i mam zapewne t± sam± sytuacje co ty...kICK by³ ostatnio czas, ¿e gra³em ca³ymi dniami ale nadszed³ okres wystawiania ocen w budzie to sam wieszCoraz mniej na serwie gram, ale i tak nie przestane
![]()
rfs: A to taki boteq co ani grac nie potrafi ani czesto na serwer nie zawita ;p nie no spoko tylko kiedy na to piwo idziemy ;p admin dobry ;]
RaPMeN: hmmm ani widu ani slychu ;p
oF.Neo: stara sie i mu wychodzi tylko nie raz chyba boji sie kogos zbanowac ;p
caNNaBisSss: dobrze mu idzie i czesto gra ;]
Seele^: o Booze tu chyba nic pisac nie trzeba ;p swietnie ;]
rsL:uaaa zadko go widuje ale jak jest to adminuje ;p
Mardog:nie ma co pisac dobry admin czesto bywa ;]
add!.: ani widu ani slychu ;p jak bywal byl dobry ;]
skupeN:zadko jest ale dobrze adminuje
cs-portal.net || ^Bam:jak add!. tez dobry admin ale ani widu ani slychu ;p
Willy:... N/C
Street: tu sie wypowiadac nie bede nie lubie grac przeciw niemu ;p admin dobry ;]
rfs / Dobry admin/
RaPMeN / dobry /rzadko bardzo rzadko
oF.Neo /dobry /duzo gra
caNNaBisSss / spoko / tak samo jak Neo
Seele^ / Bardzo Dobry / duzo chyba gra :P
rsL /dobry / gra jak ja rzadko
Mardog / spoko / czesto go widze jak gram.
add!. /chyba dobry /dawno go nie widzia³em.
skupeN /nie bd sie ocenia³, ale ma³o gram bo cos z netem mam.
cs-portal.net || ^Bam / ------/------
Willy dobry / ale radko go widze.
Street / dobrze/ czesto.
rfs - boje siê go .. w domu pewnie przed domem ma tabliczke "uwaga rfs"Ale tak na serio to dobrze ¿e to on jest h@ serwera/nie wiem ile grywa bo ostatnio sam trochê ma³o gram z powodu neostrady
RaPMeN - Ne widzia³em go dawno
oF.Neo - nic dodaæ nic uj±c/ czêsto grywa bo zawsze jak ja gram to on jest
caNNaBisSss - Dobry ziomek xD / czêsto go widzê
Seele^ - aaaaa Seele** Dobry admin
/ tak jak u rfs
Mardog
add!.
skupeN - ma³o kiedy grywaale to z powodu tego ¿e nie ma czata w cs'ie na ns .. i nie mo¿e banowaæ itp bo nie widzi kogo / jak naprawi to my¶lê ¿e bedzie wiecej grywa³
cs-portal.net || ^Bam nie widzia³em jeszcze go na war3 .. nie wiem czemu
Willy - dobry / nie wiem tak jak u rfs,Seele i g³ownie reszty
Street - bd admin ;] / to samo co reszta

Uhh ahh... Postaram siê jak najlepiej i jak najszczerzej odwaliæ odp na pytanie "co my¶le o adminie blalbabla" a wiêc...
rfs- Dobry gracz i zaufany, opanowany, inteligentny cz³owiek... Adminuje b.dobrze lecz bywa rzadko na servie.. No my z seele^ strasznie ubolewamy bo nam smutno i têsknimyprzez to têsknienie nawet bana za rasz dosta³e¶
Miejmy nadziejê ¿e frekwencja rfs'a siê poprawi przez co zwiêkszy siê poziom ogólnej trudno¶ci na servie
![]()
RaPMeN- hmm.. pamiêtam go kiedy¶ gdzie¶ tam i eee.. nie pamiêtam -.- nie wiem co napisaæ bo RaPMeN najzwyczajniej ola³ ten server... a szkoda
oF.Neo- Of.Neo taaa... z pocz±tku by³em piekielnie wrogo nastawiony do niego... te s³ynne akcje z granatami na pool_day/ de_rats itd... liczne txt, rasz i w ogóle w piz.du tego by³o -.- no ale od kiedy dosta³ adma kole¶ wzi±³ siê za siebie i teraz tylko chwaliæ.. na servie bywa b.czêsto i stara siê ch³opak
caNNaBisSss- hmm.. mam nieco mieszane uczucia.. no adminuje raczej dobrze, ale jak mam byæ szczery to miejscami nie podoba mi siê jego zachowanie niestetynie to abym siê czepia³ czy co¶ ale pamiêtam takow± akcje mo¿e z tydzieñ temu kiedy caNNaBisSss chyba na cs_italy slapowa³ bez powodu jakiego¶ gracza... gdy na @ czacie zapyta³em siê co on odwala to odpisa³ "nudzi mi siê" i dalej robi³ swoje -.- ale ogólnie na servie dosyæ czêsto i oprócz tamtej sytuacji raczej bez zastrze¿eñ
Seele^- no i nasz z³oty cz³owiek... nic dodaæ i uj±æ same zaletyzosta³ wrêcz stworzony do pe³nienia tej funkcji.. gracz jak najbardziej opanowany no i kurde jego uzasadnienia banów czêsto zwalaj± z nóg
na servie czêsto
rsL- tak samo jak RaPMeN... miejmy tylko nadziejê ¿e nie zacz±³ graæ w tibie![]()
Mardog- b.dobry admin i gracz.. Mordog by³ tak mi³y ¿e wprowadzi³ mnie do pe³nienia funkcji admina przez co jestem mu b.wdziêcznyczêsto bywa na servie
add!.- to add.! ma adma?? o.. nie wiedzia³em =d kojarzê go z forum no i jeszcze kiedy¶ bywa³ na servie ale to dobre 4miechy temu... ¶nieg w lato jak powiedzia³ seele^
skupeN- trudno mi siê wypowiedzieæ.. jego frekwencja obecno¶ci wypada nieco lepiej ni¿ u np. RaPMeN'a ale i tak mizernie... gracz dobry ale skupeN jako admin nie mam zdania
cs-portal.net || ^Bam- widzia³em go z 3razy w ¿yciu na servie =d te¿ nie wiedzia³em ¿e ma adma na w3f... co do jego adminowania siê nie wypowiem bo nie wiem, a co do obecno¶ci fatalna
Willy- po jego re podaniu na adma wzi±³ siê do roboty i adminuje ¶wietnienajlepiej jest byæ z nim w teamie na knife_zone ;p co wyró¿nia willy'ego to napewno jego wygadanie bo ci±gle napierdziela przez mikro
![]()
Street- ci±gle na wh, aim i innych dziadostwach... szczytem wszystkiego by³y 3 wczorajsze bañki przez skrzynie na aim_map... ci±gle nie przy³apanykto siê pokusi
??
[img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Street, jak ja mia³em admina na [WAR3FT] i tam gra³em co dziennie to jeszcze nie wiedzia³e¶ ¿e ten serwer istnieje. I jeszcze nie masz racji z tym ze na serwerze mnie nie by³o od 4 miechów bo ten serwer nawet tyle nie istnieje ^^Zamieszczone przez Street
rfs, pisa³em Ci dzisiaj na gg... wiêc mo¿esz mnie usun±æ z listy adminów na serwerze [WAR3FT] fajnie by³o ale mi siê znudzi³o![]()

Z tego co czytam na chwilê obecn± zwolni± siê 2 miejsca a z funkcj± admina po¿egnaj± siê Rapmen oraz add.
Czekam na dalsze opiniê.
[center:508149e805]
"Mówiê do siebie, bo jestem jedyn± osob±, z której zdaniem siê liczê"
[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
[/center:508149e805]

wiesz rfs... mówisz ¿e RaPMen, add!. robi± papatki ale taki bam^ czy rsL nie lepsi s± =d a skupeN balansuje... szczerze mówi±c tylu adminów ile teraz jest z powodzeniem wystarcza nawet uwzglêdniaj±c tych którzy nie graja.. taki selle^ to 3admini w jednym, willy te¿ daje popaliæ, Mardog, Neo, Cannabiss i ja... Dajemy rade![]()
[img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]