Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy ... 234 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 21 do 30 z 36

W±tek: [War3FT] Oceny oraz obecno¶æ adminów.

Senior Member
    Do³±czy³
    Sat Oct 2008
    Przegl±da
    MaTriX
    Nom moim zdaniem admina powinni stracic Bam, add RampeN.
    Skupen i rsL graj± bardzo rzadko ale chyba mozemy dac im szanse

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Mon Jul 2008
    Przegl±da
    braæ kasê?
    bosheee... czytajcie co napisa³em wcze¶niej..

Kod:
    rfs, pisa³em Ci dzisiaj na gg... wiêc mo¿esz mnie usun±æ z listy adminów na serwerze [WAR3FT] fajnie by³o ale mi siê znudzi³o :-P
    Wiêc chyba proste jest ¿e ju¿ sam nie chce mieæ admina na serwerze, to nie piszcie g³upot ¿e powinienem straciæ admina którego ju¿ nie mam...

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Tue Jul 2007
    Przegl±da
    ¿e znowu ?
    Bam nie straci admina, poniewa¿ jest w grupie admin friends. Ta kwestia nie podlega dyskusji.
    Skupen i klusek maj± ogromne problemy z netem. Jestem w stanie to zrozumieæ
    [center:508149e805]
    "Mówiê do siebie, bo jestem jedyn± osob±, z której zdaniem siê liczê"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Member
    Do³±czy³
    Sat Oct 2008
    Przegl±da
    Sierpc

Re: [War3FT] Oceny oraz obecno¶æ adminów.

rfs-Dobry admin/Nie bywa za czêsto
    RaPMeN-By³ do¶æ dobrym adminem/By³....
    oF.Neo-Wed³ug mnie jeden z najlepszych adminów na servie/Jest czêsto
    caNNaBisSss-Dobry admin/jest czêsto
    Seele^-Bardzo dobry admin/bywa b. czêsto
    rsL-By³ ¶redni/By³...
    Mardog-Dobry admin/jest czêsto
    add!.-By³ ¶redni/dawno go nie by³o
    skupeN-Cienki adm/Za czêsto nie bywa...
    cs-portal.net || ^Bam-Ohohoh by³ taki sobie/ By³...
    Willy-B. dobry admin/jest czêsto
    Street-B.dobry admin/jest czêsto

Senior Member
    Do³±czy³
    Fri Sep 2008
    Przegl±da
    zza skrzynki
    skarg na mnie, tyle co na wszystkich razem wziêtych, a jestem tu chwalony....ten kraj spada na PiS ;p

Senior Member
    Do³±czy³
    Wed Jan 2008
    Przegl±da
    z Kostrzyna
    ahahha xD a ja za to ¿adnych skarg . Ja by³em surowy naa maxa teraz ju¿ prawie mnie nie ma dziennie najwiecej banow dawa³em

Senior Member
    Do³±czy³
    Sat Oct 2008
    Przegl±da
    MaTriX
    No sam mi to powiedziales niewazne ile jest skarg wazne jest zeby z tego wyjsc z podniesion± jap±

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Tue Jul 2007
    Przegl±da
    ¿e znowu ?
    To nie jest temat do spamu tylko do ocen. Kolejny spam tego typu bêdê nagradza³ warnem.
    [center:508149e805]
    "Mówiê do siebie, bo jestem jedyn± osob±, z której zdaniem siê liczê"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Member
    Do³±czy³
    Wed Sep 2008
    Przegl±da
    Tarnów
    rfs -> jest z niego raszer trochê, ale ogólnie to bez zastrze¿eñ ;P na poziomie, spokojny, ogarniêty, ale rzadko grywa :P

RaPMeN -> kolegê kojarzê z 4fun'a ale na war3 nie widzia³em odk±d gram(a nie gram jako¶ d³ugo :P), kole¶ spoko, jedyna wada to frekwencja

oF.Neo -> nawet nie¼le sobie radzi jak na pierwszego adma no i do¶æ czêsto na serwerze

caNNaBisSss -> ujdzie ch³op hehe, a tak powa¿nie to frekwencja w porz±dku, zachowanie poprawne

Seele^ -> ten to nie wiem sk±d siê urwa³ Dziadyga jeden, jedzie na haxach gorzej od Street'a, banuje bez opamiêtania, bywa dosyæ czêsto, wszyscy siê go chyba boj± bardziej jak Rufusa hihi

rsL -> ciê¿ko mi co¶ napisaæ, w sumie kilka razy Go widzia³em na serwerze i sprawia³ wra¿enie kulturalnego, ogranego go¶cia, ale trochê niska frekwencja

Mardog -> za du¿o pieszczot w stronê Williego idzie od tego Pana, ja rozumiem Zjednoczona Europa, wolno¶æ i te sprawy ale ale ;d... czêsto na serwie/skuteczny/czasem nawet i pomocny !:P

add!. -> no chyba komentowaæ nie trzeba bo sytuacje wyja¶ni³

skupeN -> z 4fun mieszane uczucia mi zosta³y co do tego Kolegi ;p, no ale na war3 mo¿na powiedzieæ ¿e w pewnym stopniu dojrza³, szkoda tylko, ¿e rzadko ma okazjê graæ

cs-portal.net || ^Bam -> spoko kole¶, ale moje do¶wiadczenia opieram znowu na 4fun'ie, bo na war3 Go nie widzia³em

Willy -> ohh ten to Dziadyga na Dziadygami, najwiêksza gadu³a na serwerze, weso³y, ogarniêty, czasem srogi (jak mu nie idzie hihi), wg mnie jeden z lepszych adminów

Street -> ten to jedzie na czitach równo jak sam mówi, banuje sporo, upomina, przebywa na serwie do¶æ d³ugo, ale we¼cie mu te czity wy³±cznie bo graæ siê nie da psuje tylko zabawê. Go¶ciu spokojny, u³o¿ony, wie czego chce Jego wybór na admina by³ trafny. Chocia¿ ma minusa za to, ¿e nie chce nowych adminów na serwie ! Otó¿ nie nie poradzicie sobie beze mnie ^^

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Tue Oct 2008
    Przegl±da
    Kraków
    rfs- spoko i ogarniêty kole¶,trochê rzadko bywa na serverze - mi siê zdajê i¿ dlatego tak ma³o bywa,poniewa¿ ma sprawy forum i te rzeczy. Kultura i ca³o¶æ w porz±dku. Trudno go wyprowadziæ z równowagi.

RaPMeN- tego to ja dawno nie widzia³em na servie lecz jak gra³ to wydawa³ siê ogarniêty, kulturalny etc.

oF.Neo- ogarniêty kole¶,dobrze sobie radzi w adminowaniu - tutaj nie trzeba du¿o gadaæ. Nadejdzie czas kiedy stawi mu siê prawdziw± ocenê na razie trzeba czekaæ.

caNNaBisSss - dobrze siê z nim gada na serverze,ogarniêty - nie nad u¿ywa admin chatu ,spokojny kole¶ lecz na jego prawdziw± ocenê przyjdzie czas - tak jak powy¿ej napisa³em.

Seele^ - nom tutaj bêdzie jedno "ale" , ogólnie to spokojny gracz,pomocny,dobrze siê wywi±zuje z adminowania lecz mo¿e to bêdzie b³êdna b±d¼ pochopna ocena ,ale mi siê zdajê i¿ czasami daje takie bany za "byle co" ale to jest taki jeden minus . Tak jak powy¿ej wspomnia³em ogarniêty i fajny gracz.

rsL - tego te¿ d³ugo nie widzia³em na serverze lecz jak z nim gra³em to wydawa³ siê ch³opak ogarniêty ,kulturalny i spokojny.

Mardog - to jest fajny ch³op xd. Ogarniêty,zabawny,da siê z nim pogadaæ ,spokojny i w ogóle Cool,wypas etc. ^^

add!. - nom z "add" to ju¿ wszytko wyja¶nione.Teraz ma funkcjê test-mod i dobrze sobie radzi .

skupeN - za czêsto go na serverze nie widzê lecz jak gra³ to wydawa³ siê ogarniêty i spokojnym graczem - adminem.

cs-portal.net || ^Bam - oooo....u tego kolesia nie mam wiele do powiedzenia. Bardzo,ale to bardzo rzadko go widzê na serverze - NIE WIDZIA£EM GO BARDZO D£UGO. Od mojego poczêcia grania tutaj ogólnie widzia³em go chyba ze 2 razy i to by³y ostatnie jego pogrywania na serverze. Na forum te¿ siê zbytnio nie udziela ,jego posta lub czego¶ innego dawno nie widzia³em .

Willy - po przywróceniu willemu admina,co chwilê jest na serwerze,udziela siê na forum etc. Ogólnie spokojny,weso³o nastawiony gracz,da siê z nim pogadaæ i ogarniêty .

Street - to pocz±tek jego adminowania. Spokojny gracz i pozytywnie nastawiony.Po za tym to ogarniêty, kulturalny i wogóle Cool lecz do jego prawdziwej oceny nadejdzie czas.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy ... 234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •