Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 36

W±tek: [War3FT] Oceny oraz obecno¶æ adminów.

Mieszany widok

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Tue Jul 2007
    Przegl±da
    ¿e znowu ?
    kICK by³ ostatnio czas, ¿e gra³em ca³ymi dniami ale nadszed³ okres wystawiania ocen w budzie to sam wiesz
    [center:508149e805]
    "Mówiê do siebie, bo jestem jedyn± osob±, z której zdaniem siê liczê"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Senior Member
    Do³±czy³
    Sat Oct 2008
    Przegl±da
    Czêstochowa
    rfs - PRO ale gra na haxach .. ostatnio jakby mniej widoczny na war3ft
    RaPMeN - tego to ju¿ od zmiany ip nie widzia³em
    oF.Neo - aktywny .. widzê go ka¿dego dnia na serwerze
    caNNaBisSss - a to taki botek który nie ma skilla ale jest aktywny jako admin .. tylko siê sam zbanowa³ na zawsze wczoraj ^^
    Seele^ - Te¿ aktywny jak reszta adminów
    rsL - tego admina nie widzia³em od zmiany ip war3ft
    Mardog - Nastêpny wzorowy admin tego serwera , ka¿dego dnia spêdza czas by poskramiaæ boty
    add!. - hmm z jaki¶ miesi±c temu go na serwerze widzia³em ale jak czyta³em wy¿ej zrzek³ siê adma
    skupeN - raz na jaki¶ czas go widzê na serwerze
    cs-portal.net || ^Bam - widzia³em go przez zmian± ip serwera .. teraz go wcale nie widzê
    Willy - jest aktywny na serwerze
    Street - hmm street Skilla ma .. wchodzi codziennie i tak± rozróbê robi ¿e a¿ siê bojê jak widzê jego kulê

Senior Member
    Do³±czy³
    Sat Nov 2008
    Przegl±da
    £om¿a
    kICK by³ ostatnio czas, ¿e gra³em ca³ymi dniami ale nadszed³ okres wystawiania ocen w budzie to sam wiesz
    Wiem wiem rozumiem u mnie tez ostatnio by³o wystawienie ocen i mam zapewne t± sam± sytuacje co ty... Coraz mniej na serwie gram, ale i tak nie przestane

Senior Member
    Do³±czy³
    Thu Jun 2008
    Przegl±da
    bedziesz uciekac ??
    rfs: A to taki boteq co ani grac nie potrafi ani czesto na serwer nie zawita ;p nie no spoko tylko kiedy na to piwo idziemy ;p admin dobry ;]
    RaPMeN: hmmm ani widu ani slychu ;p
    oF.Neo: stara sie i mu wychodzi tylko nie raz chyba boji sie kogos zbanowac ;p
    caNNaBisSss: dobrze mu idzie i czesto gra ;]
    Seele^: o Booze tu chyba nic pisac nie trzeba ;p swietnie ;]
    rsL:uaaa zadko go widuje ale jak jest to adminuje ;p
    Mardog:nie ma co pisac dobry admin czesto bywa ;]
    add!.: ani widu ani slychu ;p jak bywal byl dobry ;]
    skupeN:zadko jest ale dobrze adminuje
    cs-portal.net || ^Bam:jak add!. tez dobry admin ale ani widu ani slychu ;p
    Willy:... N/C
    Street: tu sie wypowiadac nie bede nie lubie grac przeciw niemu ;p admin dobry ;]

Senior Member
    Do³±czy³
    Thu Jun 2008
    Przegl±da
    Z Kustrina
    rfs / Dobry admin/
    RaPMeN / dobry /rzadko bardzo rzadko
    oF.Neo /dobry /duzo gra
    caNNaBisSss / spoko / tak samo jak Neo
    Seele^ / Bardzo Dobry / duzo chyba gra :P
    rsL /dobry / gra jak ja rzadko
    Mardog / spoko / czesto go widze jak gram.
    add!. /chyba dobry /dawno go nie widzia³em.
    skupeN /nie bd sie ocenia³, ale ma³o gram bo cos z netem mam.
    cs-portal.net || ^Bam / ------/------
    Willy dobry / ale radko go widze.
    Street / dobrze/ czesto.

Senior Member
    Do³±czy³
    Wed Jan 2008
    Przegl±da
    z Kostrzyna
    rfs - boje siê go .. w domu pewnie przed domem ma tabliczke "uwaga rfs" Ale tak na serio to dobrze ¿e to on jest h@ serwera/nie wiem ile grywa bo ostatnio sam trochê ma³o gram z powodu neostrady
    RaPMeN - Ne widzia³em go dawno
    oF.Neo - nic dodaæ nic uj±c/ czêsto grywa bo zawsze jak ja gram to on jest
    caNNaBisSss - Dobry ziomek xD / czêsto go widzê
    Seele^ - aaaaa Seele ** Dobry admin / tak jak u rfs
    Mardog
    add!.
    skupeN - ma³o kiedy grywa ale to z powodu tego ¿e nie ma czata w cs'ie na ns .. i nie mo¿e banowaæ itp bo nie widzi kogo / jak naprawi to my¶lê ¿e bedzie wiecej grywa³
    cs-portal.net || ^Bam nie widzia³em jeszcze go na war3 .. nie wiem czemu
    Willy - dobry / nie wiem tak jak u rfs,Seele i g³ownie reszty
    Street - bd admin ;] / to samo co reszta

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Thu Oct 2008
    Przegl±da
    Black list
    Uhh ahh... Postaram siê jak najlepiej i jak najszczerzej odwaliæ odp na pytanie "co my¶le o adminie blalbabla" a wiêc...

rfs- Dobry gracz i zaufany, opanowany, inteligentny cz³owiek... Adminuje b.dobrze lecz bywa rzadko na servie.. No my z seele^ strasznie ubolewamy bo nam smutno i têsknimy przez to têsknienie nawet bana za rasz dosta³e¶ Miejmy nadziejê ¿e frekwencja rfs'a siê poprawi przez co zwiêkszy siê poziom ogólnej trudno¶ci na servie

RaPMeN- hmm.. pamiêtam go kiedy¶ gdzie¶ tam i eee.. nie pamiêtam -.- nie wiem co napisaæ bo RaPMeN najzwyczajniej ola³ ten server... a szkoda

oF.Neo- Of.Neo taaa... z pocz±tku by³em piekielnie wrogo nastawiony do niego... te s³ynne akcje z granatami na pool_day/ de_rats itd... liczne txt, rasz i w ogóle w piz.du tego by³o -.- no ale od kiedy dosta³ adma kole¶ wzi±³ siê za siebie i teraz tylko chwaliæ.. na servie bywa b.czêsto i stara siê ch³opak

caNNaBisSss- hmm.. mam nieco mieszane uczucia.. no adminuje raczej dobrze, ale jak mam byæ szczery to miejscami nie podoba mi siê jego zachowanie niestety nie to abym siê czepia³ czy co¶ ale pamiêtam takow± akcje mo¿e z tydzieñ temu kiedy caNNaBisSss chyba na cs_italy slapowa³ bez powodu jakiego¶ gracza... gdy na @ czacie zapyta³em siê co on odwala to odpisa³ "nudzi mi siê" i dalej robi³ swoje -.- ale ogólnie na servie dosyæ czêsto i oprócz tamtej sytuacji raczej bez zastrze¿eñ

Seele^- no i nasz z³oty cz³owiek... nic dodaæ i uj±æ same zalety zosta³ wrêcz stworzony do pe³nienia tej funkcji.. gracz jak najbardziej opanowany no i kurde jego uzasadnienia banów czêsto zwalaj± z nóg na servie czêsto

rsL- tak samo jak RaPMeN... miejmy tylko nadziejê ¿e nie zacz±³ graæ w tibie

Mardog- b.dobry admin i gracz.. Mordog by³ tak mi³y ¿e wprowadzi³ mnie do pe³nienia funkcji admina przez co jestem mu b.wdziêczny czêsto bywa na servie

add!.- to add.! ma adma?? o.. nie wiedzia³em =d kojarzê go z forum no i jeszcze kiedy¶ bywa³ na servie ale to dobre 4miechy temu... ¶nieg w lato jak powiedzia³ seele^

skupeN- trudno mi siê wypowiedzieæ.. jego frekwencja obecno¶ci wypada nieco lepiej ni¿ u np. RaPMeN'a ale i tak mizernie... gracz dobry ale skupeN jako admin nie mam zdania

cs-portal.net || ^Bam- widzia³em go z 3razy w ¿yciu na servie =d te¿ nie wiedzia³em ¿e ma adma na w3f... co do jego adminowania siê nie wypowiem bo nie wiem, a co do obecno¶ci fatalna

Willy- po jego re podaniu na adma wzi±³ siê do roboty i adminuje ¶wietnie najlepiej jest byæ z nim w teamie na knife_zone ;p co wyró¿nia willy'ego to napewno jego wygadanie bo ci±gle napierdziela przez mikro

Street- ci±gle na wh, aim i innych dziadostwach... szczytem wszystkiego by³y 3 wczorajsze bañki przez skrzynie na aim_map... ci±gle nie przy³apany kto siê pokusi ??
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Mon Jul 2008
    Przegl±da
    braæ kasê?
    Cytat Zamieszczone przez Street
    add!.- to add.! ma adma?? o.. nie wiedzia³em =d kojarzê go z forum no i jeszcze kiedy¶ bywa³ na servie ale to dobre 4miechy temu... ¶nieg w lato jak powiedzia³ seele^
    Street, jak ja mia³em admina na [WAR3FT] i tam gra³em co dziennie to jeszcze nie wiedzia³e¶ ¿e ten serwer istnieje. I jeszcze nie masz racji z tym ze na serwerze mnie nie by³o od 4 miechów bo ten serwer nawet tyle nie istnieje ^^

rfs, pisa³em Ci dzisiaj na gg... wiêc mo¿esz mnie usun±æ z listy adminów na serwerze [WAR3FT] fajnie by³o ale mi siê znudzi³o

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Tue Jul 2007
    Przegl±da
    ¿e znowu ?
    Z tego co czytam na chwilê obecn± zwolni± siê 2 miejsca a z funkcj± admina po¿egnaj± siê Rapmen oraz add.
    Czekam na dalsze opiniê.
    [center:508149e805]
    "Mówiê do siebie, bo jestem jedyn± osob±, z której zdaniem siê liczê"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Thu Oct 2008
    Przegl±da
    Black list
    wiesz rfs... mówisz ¿e RaPMen, add!. robi± papatki ale taki bam^ czy rsL nie lepsi s± =d a skupeN balansuje... szczerze mówi±c tylu adminów ile teraz jest z powodzeniem wystarcza nawet uwzglêdniaj±c tych którzy nie graja.. taki selle^ to 3admini w jednym, willy te¿ daje popaliæ, Mardog, Neo, Cannabiss i ja... Dajemy rade
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •