Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy ... 234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: [War3FT] Oceny oraz obecność adminów.

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    Nom moim zdaniem admina powinni stracic Bam, add RampeN.
    Skupen i rsL grają bardzo rzadko ale chyba mozemy dac im szanse
    "Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"
    [img]http/i44.tinypic.com/2ivjrjm.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    brać kasę?
    bosheee... czytajcie co napisałem wcześniej..

Kod:
    rfs, pisałem Ci dzisiaj na gg... więc możesz mnie usunąć z listy adminów na serwerze [WAR3FT] fajnie było ale mi się znudziło :-P
    Więc chyba proste jest że już sam nie chce mieć admina na serwerze, to nie piszcie głupot że powinienem stracić admina którego już nie mam...

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Bam nie straci admina, ponieważ jest w grupie admin friends. Ta kwestia nie podlega dyskusji.
    Skupen i klusek mają ogromne problemy z netem. Jestem w stanie to zrozumieć
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Member
    Przegląda
    Sierpc

Re: [War3FT] Oceny oraz obecność adminów.

rfs-Dobry admin/Nie bywa za często
    RaPMeN-Był dość dobrym adminem/Był....
    oF.Neo-Według mnie jeden z najlepszych adminów na servie/Jest często
    caNNaBisSss-Dobry admin/jest często
    Seele^-Bardzo dobry admin/bywa b. często
    rsL-Był średni/Był...
    Mardog-Dobry admin/jest często
    add!.-Był średni/dawno go nie było
    skupeN-Cienki adm/Za często nie bywa...
    cs-portal.net || ^Bam-Ohohoh był taki sobie/ Był...
    Willy-B. dobry admin/jest często
    Street-B.dobry admin/jest często

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    skarg na mnie, tyle co na wszystkich razem wziętych, a jestem tu chwalony....ten kraj spada na PiS ;p
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Senior Member
    Przegląda
    z Kostrzyna
    ahahha xD a ja za to żadnych skarg . Ja byłem surowy naa maxa teraz już prawie mnie nie ma dziennie najwiecej banow dawałem

:<

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    No sam mi to powiedziales niewazne ile jest skarg wazne jest zeby z tego wyjsc z podniesioną japą
    "Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"
    [img]http/i44.tinypic.com/2ivjrjm.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    To nie jest temat do spamu tylko do ocen. Kolejny spam tego typu będę nagradzał warnem.
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Member
    Przegląda
    Tarnów
    rfs -> jest z niego raszer trochę, ale ogólnie to bez zastrzeżeń ;P na poziomie, spokojny, ogarnięty, ale rzadko grywa :P

RaPMeN -> kolegę kojarzę z 4fun'a ale na war3 nie widziałem odkąd gram(a nie gram jakoś długo :P), koleś spoko, jedyna wada to frekwencja

oF.Neo -> nawet nieźle sobie radzi jak na pierwszego adma no i dość często na serwerze

caNNaBisSss -> ujdzie chłop hehe, a tak poważnie to frekwencja w porządku, zachowanie poprawne

Seele^ -> ten to nie wiem skąd się urwał Dziadyga jeden, jedzie na haxach gorzej od Street'a, banuje bez opamiętania, bywa dosyć często, wszyscy się go chyba boją bardziej jak Rufusa hihi

rsL -> ciężko mi coś napisać, w sumie kilka razy Go widziałem na serwerze i sprawiał wrażenie kulturalnego, ogranego gościa, ale trochę niska frekwencja

Mardog -> za dużo pieszczot w stronę Williego idzie od tego Pana, ja rozumiem Zjednoczona Europa, wolność i te sprawy ale ale ;d... często na serwie/skuteczny/czasem nawet i pomocny !:P

add!. -> no chyba komentować nie trzeba bo sytuacje wyjaśnił

skupeN -> z 4fun mieszane uczucia mi zostały co do tego Kolegi ;p, no ale na war3 można powiedzieć że w pewnym stopniu dojrzał, szkoda tylko, że rzadko ma okazję grać

cs-portal.net || ^Bam -> spoko koleś, ale moje doświadczenia opieram znowu na 4fun'ie, bo na war3 Go nie widziałem

Willy -> ohh ten to Dziadyga na Dziadygami, największa gaduła na serwerze, wesoły, ogarnięty, czasem srogi (jak mu nie idzie hihi), wg mnie jeden z lepszych adminów

Street -> ten to jedzie na czitach równo jak sam mówi, banuje sporo, upomina, przebywa na serwie dość długo, ale weźcie mu te czity wyłącznie bo grać się nie da psuje tylko zabawę. Gościu spokojny, ułożony, wie czego chce Jego wybór na admina był trafny. Chociaż ma minusa za to, że nie chce nowych adminów na serwie ! Otóż nie nie poradzicie sobie beze mnie ^^

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    rfs- spoko i ogarnięty koleś,trochę rzadko bywa na serverze - mi się zdaję iż dlatego tak mało bywa,ponieważ ma sprawy forum i te rzeczy. Kultura i całość w porządku. Trudno go wyprowadzić z równowagi.

RaPMeN- tego to ja dawno nie widziałem na servie lecz jak grał to wydawał się ogarnięty, kulturalny etc.

oF.Neo- ogarnięty koleś,dobrze sobie radzi w adminowaniu - tutaj nie trzeba dużo gadać. Nadejdzie czas kiedy stawi mu się prawdziwą ocenę na razie trzeba czekać.

caNNaBisSss - dobrze się z nim gada na serverze,ogarnięty - nie nad używa admin chatu ,spokojny koleś lecz na jego prawdziwą ocenę przyjdzie czas - tak jak powyżej napisałem.

Seele^ - nom tutaj będzie jedno "ale" , ogólnie to spokojny gracz,pomocny,dobrze się wywiązuje z adminowania lecz może to będzie błędna bądź pochopna ocena ,ale mi się zdaję iż czasami daje takie bany za "byle co" ale to jest taki jeden minus . Tak jak powyżej wspomniałem ogarnięty i fajny gracz.

rsL - tego też długo nie widziałem na serverze lecz jak z nim grałem to wydawał się chłopak ogarnięty ,kulturalny i spokojny.

Mardog - to jest fajny chłop xd. Ogarnięty,zabawny,da się z nim pogadać ,spokojny i w ogóle Cool,wypas etc. ^^

add!. - nom z "add" to już wszytko wyjaśnione.Teraz ma funkcję test-mod i dobrze sobie radzi .

skupeN - za często go na serverze nie widzę lecz jak grał to wydawał się ogarnięty i spokojnym graczem - adminem.

cs-portal.net || ^Bam - oooo....u tego kolesia nie mam wiele do powiedzenia. Bardzo,ale to bardzo rzadko go widzę na serverze - NIE WIDZIAŁEM GO BARDZO DŁUGO. Od mojego poczęcia grania tutaj ogólnie widziałem go chyba ze 2 razy i to były ostatnie jego pogrywania na serverze. Na forum też się zbytnio nie udziela ,jego posta lub czegoś innego dawno nie widziałem .

Willy - po przywróceniu willemu admina,co chwilę jest na serwerze,udziela się na forum etc. Ogólnie spokojny,wesoło nastawiony gracz,da się z nim pogadać i ogarnięty .

Street - to początek jego adminowania. Spokojny gracz i pozytywnie nastawiony.Po za tym to ogarnięty, kulturalny i wogóle Cool lecz do jego prawdziwej oceny nadejdzie czas.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy ... 234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów