Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Skarga seele...

Member
    Przegląda
    Sierpc

Skarga seele...

Gram sobie na aim_mapie o godz. 22.35-36 i kupiłem kreta...No więc zabiłem tylko jednego rozgrywamy drugą runde a tu ban powod respkill...Nie zabiłem nikogo z respa tylko mniałem kreta ...Pozatym tych dopiskow w powodach typu "tylko czekałem ,żeby Cię na czymś przyłapać" mógłbyś sobie darować...Prosze teraz żebyś zbyt pochopnie wniosków nie wyciągał...Unbana nie chce bo mam neo...Ale chodzi o fakt ,że jakbym wbił na serv dałby mi pewnie na 1 dzień bana...

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    A jak miałeś kreta to przepraszam, mój błąd.
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Senior Member
    Przegląda
    skoczow
    N1eDzW1eDz, zawsze jakieś problemy tworzysz dzieciaku jak nie Yo Vita Krycha to ty same klopoty z wami jak i tobą tak i knifemanem. Masz problem człowieku wbij na serwa i napisz mu na admin czacie, że miałeś kreta i po kłopocie
    [img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]

Member
    Przegląda
    Sierpc
    Dobra spoko...Ale tych dopisków w powodzie mółbyś sobie darować:PMardog wiem ,że mnie nie lubisz i zawsze będziesz przeciwny...poprostu nie chciałem wbijac do gry bo jest w regulaminie napisane ,że wszystkie takie sprawy na forum...

Uprawnienia umieszczania postów