wszystko się da..Zamieszczone przez b.
![]()
Jeśli chodzi natomiast o podpisy to mam znowu wątpliwości. Podpisy były wyłączone pewien okres czasu. Jednak z powodu próśb zostały na nowo przywrócone po warunkiem że zostaną one ograniczone. Jako administrator muszę myśleć o większości użytkowników.
- Podpisy szpecą wizerunek forum
- Spowalniają forum
- Sprawiają że forum jest nieczytelne
- Często użytkownicy łamią regulamin reklamując lub zamieszczając zakazane treści
Chodzi o to że jeśli na forum trafi nowy początkujący użytkownik który ma problem i dopiero zaczyna swoją przygodę z forum na dodatek ma słaby Internet to zanim mu się wszystkie obrazki załadują minie trochę czasu. Jeśli każdy użytkownik ustawi sobie sygnaturkę + np. 3 userbary trudno mu będzie znaleźć właściwą treść wiadomości. Wcześniej gdy parametry były bardziej poluzowane niż w tym momencie podpisy kilku użytkowników były wielkości co najmniej kartki A4 tak jak by zamieszczał w nim wszystkie swoje prace..XD Czytając jeden temat trzeba było naprawdę się nakręcić pokrętłem od myszki..Napisałem wam to ponieważ chcę by niektórzy wiedzieli dlaczego pewne rzeczy mają parametry inne niż domyślnie.. I żeby spojrzały na tą sprawę trochę z innego kąta..
Widzę że wielu użytkowników jest za wprowadzeniem zmiany. Dlatego zmienimy dotychczasowe parametry ze 100 na 200 znaków. Zobaczymy jak sytuacja będzie się klarować..![]()