Zobacz wyniki ankiety: Street i admin?

Głosujących
20. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak.. mocą mojego głosu chcę ochrzcić streeta adminem. Tak mi dopomóż Bóg

8 40.00%
  • Nie..! spier(...)

12 60.00%
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Admin -.-

Senior Member
    Przegląda
    Jaworzno
    Ja też jestem na TAK. Grałem nie raz ze Streetem na War3FT i naprawde spoko koleś, ogarnięty, nie spamuje, pomocy.

Pzdr

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    jeju... to jak będę startował na prezydenta to liczę na wasze poparcie xD

dill... akurat takiego Yo czy Vita to nie żałuje tępić... po prostu nienawidzę jednego u takich osób... jak się coś mówi a on nie rozumie.. jak się mówi nie spamuj a ten zakłada temat "jaka jest wasza ulubiona broń"... Stary... z racji tego że wywodzę się z kultury zwanej hh/rap mam szacunek wbudowany w sobie.. i nigdy nie rzucam słów na wiatr..

a przegadać mogę cię jednym emotkiem, przekleństwa mnie nie kręcą teraz laski lecą na dżentelmenów

a co do tego co pisałeś o rfs... wiem że jest opanowany to widać... ale on tu pełni funkcję swoistego boosa... nie musi się unosić.. nie musi się denerwować.. a wiesz czemu?? bo wystarczy że napisze ban i twoja ksywe i już leżysz a ponadto pełni funkcje reprezentatywną (to tak jak prezydent) i musi być ogarnięty bo inaczej ludzie oleją ten serv
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    Eh...wiesz jednak zmieniam zdanie o Tobie i zwracam honor,w końcu każdy jest omylny. Masz całkowitą rację , jestem na Tak . Na pewno dostaniesz ADMA , bo masz same pozytywy i jesteś sam w swojej osobie na + ,więc rekrutacja znów będzie oFf . Trudno ,może kiedyś mi się uda.Mają racje za miesiąc,dwa może więcej . Ja poczekam....czasem warto ,żeby coś osiągnąć pozdro!
    "Musimy pamiętać ,że po nocy słońce na nowo wschodzi"
    [img]http/img22.imageshack.us/img22/403dill1.jpg[/img]

Member
    Przegląda
    Tarnów
    Odpowiadając na pytanie chciałbym pokusić się o być może lekki off top, ale jakże ważny wg mnie.
    Otóż tak, mam junior admina na 4fun'ie. Niestety po zmianie ip serwer umarł. Dlatego też proponowałbym zrobić coś z tym, żeby nie stracić sponsora jeśli się nie mylę.

I tu mam kilka propozycji:
    a) zrobienie Diablo Moda na serwerze, bo z tego co wiem były takie propozycje od innych
    b) zrobienie SURF'a którego wielu osobom brakuje + można zmieszać mapy surf z kz

Myślę, że skoro jest serwer TP jest FFA to kolejny tego typu jak 4fun jest zbędny już teraz. Prawda miał wielu graczy, przez pewien czas był nawet odwiedzany podobnie jak war3ft.
    No i dlatego propozycja co do zmiany dotychczasowej formuły istnienia serwera.
    Serwer wtedy na nowo by się rozreklamowało, myślę, że byłoby to na rękę wszystkim, bo i każdy by chciał zagrać w DM albo poskakać na kz.
    Wydaje mi się, że byłoby łatwiej zachęcić w tej formie graczy do częstszego odwiedzania niż w normalnej rozgrywce. To są oczywiście tylko moje propozycje, nie wiem jak to wygląda od strony technicznej.

A co do zachowania admina pokuszę się o jeszcze jedno stwierdzenie, że lepiej zagiąć gościa inteligentną ripostą, sarkastyczną odzywką czy ironią niż szarpać się słownie. Ja staram się na ogół stosować wyżej wymienione rzeczy, aczkolwiek z doświadczenia wiem iż dla większości są one (co przykre) trudne do prawidłowego zinterpretowania.

Jak Seele wspomniał Admin też człowiek i zdarza się gorszy dzień, grunt tylko żeby nie była to codzienność .

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    jak dla mnie to mi wystarczy tylko w3f bo na surf, diablo, zoombie, 4fun itd najzwyczajniej nie gram... a po zmianie ip nie trzęście już gaciami że tak mało osób jak na starówce otwierają nowy pub to musi minąć trochę czasu zanim ktoś go odkryje, zajdzie do niego, zareklamuje itd.. to wszystko kwestia czasu, bo w końcu nie od razu Rzym zbudowano prawda?
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    A może soccerjam ;>
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Widzę, iż jesteś człowiekiem inteligentnym, który chce coś zrobić dla servera. Pozatym podoba mi się Twoje ogólne zachowanie, i podejście do ludzi.. cóz więcej napisać...?
    Masz mój głos...

p.s. Sądze, iz 4Fun powinien zostac przerobiony na SURF'a, ciągniecię jego nędznej egzystnecji jako 4Fun nie ma już sensu. Dzięki czemu na servie będzie grało więcej ludzi.

Zatwierdź go rfs, lepszego nie znajdziesz..

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Prześlij mi nick i hasło na pw...
    Temat zamykam.
    Eragon załóż temat co dać zamiast 4FUN
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23

Uprawnienia umieszczania postów