Odpowiadając na pytanie chciałbym pokusić się o być może lekki off top, ale jakże ważny wg mnie.
Otóż tak, mam junior admina na 4fun'ie. Niestety po zmianie ip serwer umarł. Dlatego też proponowałbym zrobić coś z tym, żeby nie stracić sponsora jeśli się nie mylę.
I tu mam kilka propozycji:
a) zrobienie Diablo Moda na serwerze, bo z tego co wiem były takie propozycje od innych
b) zrobienie SURF'a którego wielu osobom brakuje + można zmieszać mapy surf z kz
Myślę, że skoro jest serwer TP jest FFA to kolejny tego typu jak 4fun jest zbędny już teraz. Prawda miał wielu graczy, przez pewien czas był nawet odwiedzany podobnie jak war3ft.
No i dlatego propozycja co do zmiany dotychczasowej formuły istnienia serwera.
Serwer wtedy na nowo by się rozreklamowało, myślę, że byłoby to na rękę wszystkim, bo i każdy by chciał zagrać w DM albo poskakać na kz.
Wydaje mi się, że byłoby łatwiej zachęcić w tej formie graczy do częstszego odwiedzania niż w normalnej rozgrywce. To są oczywiście tylko moje propozycje, nie wiem jak to wygląda od strony technicznej.
A co do zachowania admina pokuszę się o jeszcze jedno stwierdzenie, że lepiej zagiąć gościa inteligentną ripostą, sarkastyczną odzywką czy ironią niż szarpać się słownie. Ja staram się na ogół stosować wyżej wymienione rzeczy, aczkolwiek z doświadczenia wiem iż dla większości są one (co przykre) trudne do prawidłowego zinterpretowania.
Jak Seele wspomniał Admin też człowiek i zdarza się gorszy dzień, grunt tylko żeby nie była to codzienność.

.