Wiesz ja ci powiem tyle. Może ,a nawet na pewno był byś lepszym adminem ode mnie . Jesteś spoko kolo i w ogóle da się z Tobą pogadać ,ale heh.. no właśnie to "ale " na dużo do gadania,więc słuchaj . Teraz kiedy mówisz o kulturze etc... i składasz podanie o ADMINA lecz np. mardog mówi że obrażasz graczy to patrz na swój post . Możliwe iż Vita i YO to dzieci ,spamerzy etc...ale i tak ich obraziłeś mówiąc,że "ryby głosu nie mają" to jest dla nich obraźliwe lecz przyjmijmy taką o to sytuację. Jesteś adminem na servie i wchodzi taki "yo" i coś tam pisze...a ty co napiszesz? " zamknij ry.a,bo mnie denerwujesz"? Każdy ma słaby punkt,dlatego ja podziwiam RFS,ponieważ każdego da się dość łatwo zirytować bądź zdenerwować,a RFS ? No co powiesz mu coś on ci szybko odpowie jakiś tekstem bez przekleństw i leżysz,już nic nie gadasz. To jest moje zdanie. Nie dlatego,że cię nie lubię lub mi się nie udało z admem, bo jesteś fajny kolo lecz właśnie dlatego,że może się zdarzyć taka sytuacja. Więc to moja opinia i jestem na NIE.