chodziło mi że dill składał podanie wiele razy i za każdym zostało one odrzucone... przez co stwierdziłem że pcha się na siłę... weźmy np takiego YO... no typ to kompletny spmer, bot, dzieciak i cholera wie jeszcze... składa podanie o adma i prosi o wybaczenie że już bedzie cycuś tylko niech dostanie adma.... i tu właśnie do takich osób mówię że się pchają na siłe nie po to aby adminować dla dobra servera, dla dobra ogółu tylko po to aby zaszpanować "o ja jestem admin jestem kozun już nikt mi nie podskoczy".. taki seele złożył podanie raz i został przyjęty przez co mówię że jest do tego powołanyZamieszczone przez Mardog
gdyby moje podanie odrzucono myślicie że nadal bym je wystawiał? dla mnie odpowiedz prosta.. nie-.- bo po co
[ Dodano: 23-11-08, 21:23 ]
hmm.. tak się zastanawiam.. skoro większość (wszyscy?!!) co wyżej pisali są na tak to skąd się biorą głosy na nie? -.-?? tzn oczywiście szanuje decyzje również te na sprzeciw ale jakieś uzasadnienie czy coś =d?? 10osób zagłosowało na nie i ani jedna się nie wypowiedziała -.-
No chyba że są to osoby typu Vita czy Yoobędzie się bez uzasadnień bo pewnie i tak będą:
a) nie na temat
b) beznadziejne =d
a ponoć tylko ryby głosu nie mają![]()