Nick : Street
Typ Gry : NS.. W razie czego mój steam leży na 2giej półce po lewej stronie w dziale gry w sklepie zwanym mediamarkt =d
Staż : praktycznie od wakacji.. wcześniej tylko wyrywkowo co jakiś czas więc trudno mi określić swój staż =d hmm... powiedzmy że rok
Staż na cs-portal.net : od wakacjina ten serever trafiłem praktycznie od razu i zostałem tu z racji że mi się spodobał
![]()
Dośw. w Adminowaniu : i tu bida z nędzą niestety... nowicjuszlecz szybko się uczę
Godziny Przebywane Na Severze: dużo.. sądzę że 90% ludzi na forum jak i w grze mnie zna kojarzy i wie jaki jestem.. to chyba mój największy atut, ponieważ wiem już mniej wiecej po kim i czego można się spodziewać
Znajomość AMX - znikoma
Coś od siebie: wiecie szczerze mówiąc jest to moje 1podanie tego typu... Jeśli ktoś zapytałby mnie po co chcę być adminem, to bez mydlenia oczu powiedziałbym że nie wiembyłoby to dla mnie nowym doświadczeniem, być może sprawdziłbym się w tym? a może i nie...
Regulaminu raczej przestrzegam... w swojej karierze na tym serv dostałem bana tylko raz (za rasz chyba... mógłbym się pogryźć o to bo było już 45sek na zegarze ale o 5min bana raczej nie warto)w podaniu jasno określiłem że adminem w tej grze nie byłem nigdy i jest to dla mnie wyzwanie a zarazem nowe doświadczenie.. to tak jak z sexem xD kiedyś musi być ten pierwszy raz
![]()
Przy czym chciałbym zwrócić uwagę że z racji mojego noobostwa w adminowaniu nie zapewniam, że z początku będę adminował dobrze... w razie czego sam się zwolnięjeśli chodzi o godziny w jakich jestem na servie to bywa to różnie... w moim wieku są pewne ważniejsze sprawy niż pilnowanie czy jakiś bot nie raszuje czy coś -.- counter strike nie napiszę za mnie matury, counter strike nie poprowadzi za mnie imprezy.. counter strike nie zrobi za mnie wielu rzeczy lecz ja w miare swoich możliwości mogę zrobić coś dla niego i postarać się pobłogosławić ten server
![]()
ps. bocie Yo... jeśli masz zamiar spamować tu i pisać coś w stylu "ja nie wytszymieł tego! stanwfczo nie!! ja będeł najlepszy do tej funkjji!!" to daruj sobie -.-
liczę głównie na opinie takich graczy jak seele którzy nie kierują się własnym dobrem lecz dobrem servera.. hmm... wszystko chyba =d
pzdr