Zobacz wyniki ankiety: Street i admin?

Głosujących
20. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak.. mocą mojego głosu chcę ochrzcić streeta adminem. Tak mi dopomóż Bóg

8 40.00%
  • Nie..! spier(...)

12 60.00%
Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Admin -.-

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list

Admin -.-

Nick : Street
    Typ Gry : NS.. W razie czego mój steam leży na 2giej półce po lewej stronie w dziale gry w sklepie zwanym mediamarkt =d
    Staż : praktycznie od wakacji.. wcześniej tylko wyrywkowo co jakiś czas więc trudno mi określić swój staż =d hmm... powiedzmy że rok
    Staż na cs-portal.net : od wakacji na ten serever trafiłem praktycznie od razu i zostałem tu z racji że mi się spodobał
    Dośw. w Adminowaniu : i tu bida z nędzą niestety... nowicjusz lecz szybko się uczę
    Godziny Przebywane Na Severze: dużo.. sądzę że 90% ludzi na forum jak i w grze mnie zna kojarzy i wie jaki jestem.. to chyba mój największy atut, ponieważ wiem już mniej wiecej po kim i czego można się spodziewać
    Znajomość AMX - znikoma

Coś od siebie: wiecie szczerze mówiąc jest to moje 1podanie tego typu... Jeśli ktoś zapytałby mnie po co chcę być adminem, to bez mydlenia oczu powiedziałbym że nie wiem byłoby to dla mnie nowym doświadczeniem, być może sprawdziłbym się w tym? a może i nie...
    Regulaminu raczej przestrzegam... w swojej karierze na tym serv dostałem bana tylko raz (za rasz chyba... mógłbym się pogryźć o to bo było już 45sek na zegarze ale o 5min bana raczej nie warto )w podaniu jasno określiłem że adminem w tej grze nie byłem nigdy i jest to dla mnie wyzwanie a zarazem nowe doświadczenie.. to tak jak z sexem xD kiedyś musi być ten pierwszy raz
    Przy czym chciałbym zwrócić uwagę że z racji mojego noobostwa w adminowaniu nie zapewniam, że z początku będę adminował dobrze... w razie czego sam się zwolnię jeśli chodzi o godziny w jakich jestem na servie to bywa to różnie... w moim wieku są pewne ważniejsze sprawy niż pilnowanie czy jakiś bot nie raszuje czy coś -.- counter strike nie napiszę za mnie matury, counter strike nie poprowadzi za mnie imprezy.. counter strike nie zrobi za mnie wielu rzeczy lecz ja w miare swoich możliwości mogę zrobić coś dla niego i postarać się pobłogosławić ten server

ps. bocie Yo... jeśli masz zamiar spamować tu i pisać coś w stylu "ja nie wytszymieł tego! stanwfczo nie!! ja będeł najlepszy do tej funkjji!!" to daruj sobie -.-

liczę głównie na opinie takich graczy jak seele którzy nie kierują się własnym dobrem lecz dobrem servera.. hmm... wszystko chyba =d

pzdr
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    Cytat Zamieszczone przez Street
    liczę głównie na opinie takich graczy jak seele którzy nie kierują się własnym dobrem lecz dobrem servera
    a skąd wiesz? może chcę przeciągnąć na swoja stronę wszystkich graczy, stworzyć powstanie i zawładnąć nad światem?

Co do głównego wątku to street jest:

-komunikatywny
    -ogarnięty
    -kulturalny
    -stosuje się do regulaminu
    -oczyszczony z bl(a szkoda w pytkę zbysia, bo liczyłem na ciebie xD)

Nie mam najmniejszych podstaw by być przeciw, więc popieram

i dodaj ankiete

edit:
    Dośw. w Adminowaniu : i tu bida z nędzą niestety... nowicjusz lecz szybko się uczę
    a to się idzie nauczyć w 10 minut

ps. bocie Yo... jeśli masz zamiar spamować tu i pisać coś w stylu "ja nie wytszymieł tego! stanwfczo nie!! ja będeł najlepszy do tej funkjji!!" to daruj sobie -.-
    jeżeli popierasz to też nie pisz, bo żal mi cię ;P
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    jeee=d no i masz ci placek xD a już myślałem że 1 post zmiesza mnie z błotem =d
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Member
    Przegląda
    Warszawa
    Ja jestem na TAK ! Znam go spoko koles itd ...

PzDr
    [you:2c038fc4f3] Życie jest takie krótkie ...
    Steam [only]
    [img]http/www.galma.pl/atp.jpg[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Ja poczekam na wypowiedzi innych, a następnie sam napiszę werdykt.
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Member
    Przegląda
    Tarnów
    Z wszystkich graczy składających podania wydaje się być najbardziej ogarnięty. Amx'a też nie umiałem, a dostałem admina na 4fun'ie i podstawy tj. kick/ban ^^ to w 2 minutki się nauczysz.

Jedyny wyróżniający się zawodnik z grona dziesiątek hmm... w większości dzieci co tu ukrywać. Wiek ma już swój, doświadczenie życiowe za nim przemawia, szczery do bólu z tego co widzę i dobrze .

Jeśli ktoś ma zająć moje miejsce to tylko Street .

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Przepraszam za off-top ale Slave Ty masz admina na jakimś serwie CSP ;>
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    rfs ma chyba na 4FUN

Senior Member
    Przegląda
    skoczow
    Nie podoba mi sie twój stosunek do innych userów, coś typu tekstu do canabisza "zkoncz juz tak pisac pokemonie"
    I dlatego niewiem czy można powiedzieć że jest
    -ogarnięty
    -kulturalny
    tego mu napewno brak ale nikt nie jest idealny i skłonny jestem ci dać TAK
    [img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]

Member
    Przegląda
    Pomorskie/Malbork
    ja tam jestem ZA czesto go widze na serwie kultulralny udziela pomocy jak ktos potrzebuje np. jak zbindowac... a wiec tak tak i jeszcze raz tak! czyli jestem ZA!
    /*\
    /@@@\
    /*@*@*\
    /O0**0o \
    ~~~[]~~~ <--- Choinka sie nachlala

Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów