Zobacz wyniki ankiety: Mam szasne na Junior Adma? (dajcie szansę)
- Głosujących
- 13. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Member
Moim zdaniem za bardzo przeżywasz. Twoje przejęcie jest aż nadto wyolbrzymione. Nie świadczy to dobrze wg mnie, a raczej świadczy o braku pewnego doświadczenia no i wieku.
Jak już napomniałem wcześniej w innym temacie, admin musi być charyzmatyczny, zaradny, opanowany i konkretny. Tobie, czytając Twoje wypowiedzi, tego ostatniego brakuje.
Admin powinien być obiektywny i nawet jeśli nie da się zbanować drugiego admina,a rozmowa nie odnosi żadnego skutku, to chcąc nie chcąc powinieneś pogadać o tym z h@, najlepiej w obecności trzeciego-winnego.
To tak apropos pytania Seele
.
Moim zdaniem brak Ci pewnego dystansu, zbyt przeżywasz to, że mógłbyś zostać adminem i emocje biorą górę, chcesz jak najszybciej osiągnąć wymarzony cel. Spokojnie, ochłoń. Z tego co widzę, byłeś najpoważniejszym kandydatem na admina, więc kompletnie nie rozumiem tego nowego tematu z ankietą "jakie masz szanse".
W moich oczach wygląda to tak, że szanse zmalały po tym temacie. Brakuje Ci równowagi i spokoju zarazem, mimo iż twierdzisz, że tak byś się zachował w trudnej sytuacji.
Skoro Moderatorzy chcą Ci dać szansę, to uważam że powinieneś przeanalizować mój post
.
Żeby nie było to oczywiście życzę Ci pomyślnego rozpatrzenia podania ale i lekkiej zmiany podejścia do sprawy.
Slave Mastah
Uprawnienia umieszczania postów