Zobacz wyniki ankiety: Mam szasne na Junior Adma? (dajcie szansę)

Głosujących
13. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

5 38.46%
  • Nie

8 61.54%
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy ... 234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Replay Admin :(!

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    du.pa sraka, bo adminów banować nie można take :P

a przesłuchanie...inni zadają, to ja też chce, jakiś gorszy jestem ? :>
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Member
    Przegląda
    Tarnów
    Moim zdaniem za bardzo przeżywasz. Twoje przejęcie jest aż nadto wyolbrzymione. Nie świadczy to dobrze wg mnie, a raczej świadczy o braku pewnego doświadczenia no i wieku.

Jak już napomniałem wcześniej w innym temacie, admin musi być charyzmatyczny, zaradny, opanowany i konkretny. Tobie, czytając Twoje wypowiedzi, tego ostatniego brakuje.

Admin powinien być obiektywny i nawet jeśli nie da się zbanować drugiego admina,a rozmowa nie odnosi żadnego skutku, to chcąc nie chcąc powinieneś pogadać o tym z h@, najlepiej w obecności trzeciego-winnego.
    To tak apropos pytania Seele .

Moim zdaniem brak Ci pewnego dystansu, zbyt przeżywasz to, że mógłbyś zostać adminem i emocje biorą górę, chcesz jak najszybciej osiągnąć wymarzony cel. Spokojnie, ochłoń. Z tego co widzę, byłeś najpoważniejszym kandydatem na admina, więc kompletnie nie rozumiem tego nowego tematu z ankietą "jakie masz szanse".

W moich oczach wygląda to tak, że szanse zmalały po tym temacie. Brakuje Ci równowagi i spokoju zarazem, mimo iż twierdzisz, że tak byś się zachował w trudnej sytuacji.

Skoro Moderatorzy chcą Ci dać szansę, to uważam że powinieneś przeanalizować mój post .

Żeby nie było to oczywiście życzę Ci pomyślnego rozpatrzenia podania ale i lekkiej zmiany podejścia do sprawy.

Slave Mastah

Member
    Przegląda
    Warszawa
    Dill nie przeżywaj prosze cie Trudno wczesniej nie dostałeś adma to i tera nie dostaniesz ... Co z tego że kilka adminów jest za tobą , wszystko zależy od głosów (Tak, Nie). No ale może tera będziesz miał farta i dostaniesz tego owego adma ... Ja osobiscie jestem na NIE ! I nie zmienie zdania bo nie lubie takich kolesi co płaczą bo czegos nie dostał.

PzDr
    [you:2c038fc4f3] Życie jest takie krótkie ...
    Steam [only]
    [img]http/www.galma.pl/atp.jpg[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    Slave_Mastah ,dzięki powiedziałeś co jest we mnie złe. Powiem jedno może i nie jestem ideałem ,ale moje emocje nie są od tego iż proszę o adma.Moje emocje i wzburzenie są od tego ,że dzisiaj umarła mi bardzo bliska osoba jak w temacie i ja nie płacz jak to twierdzi Marcelinios. Jestem wzburzony przejęty tamtą i zarówno tą sytuacją lecz nikt nie jest taki wspaniały.Ehh...no trudno nie będę dla każdego " ideałem" ,dzięki za wypowiedzi!

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Cytat Zamieszczone przez Yo
    Ja tym razem jestem na nie to juz zenada zamknoł. zamknoł temat ale jak chcesz probowac kazdy moze.
    zróbcie coś z tym czopem -.- ja was ślicznie proszę normalnie łapy mi opadają jak widzę taki nieudany eksperyment przyrody -.- tak Yo... po raz kolejny teletubisie mówią papa

a co do adma dilla jestem na nie... dla mnie admin musi być z powołania... a nie pchać się na siłę tak jak to on robi -.- już 10raz widzę jego podanie a i tak robi kolejne... jaki to ma sens?? jakoś nie chciałbym admina co składa podanie tylko po to aby zaszpanować kolegą w piaskownicy -.- bez urazy... moje zdanie
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    Eh...dobra koniec :-( Widzę,że nic z tego nie będzie . Przestane się łudzić o szansę ,trudno! Może to później zrozumiem .Dziękuję wszystkim za wypowiedzi . Temat Close RFS :-(! Macie racje nie potrzebnie się narzucałem ...mój błąd,no cóż.

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    Cytat Zamieszczone przez diLL
    Eh...dobra koniec :-( Widzę,że nic z tego nie będzie . Przestane się łudzić o szansę ,trudno! Może to później zrozumiem .Dziękuję wszystkim za wypowiedzi . Temat Close RFS :-(!
    Za łatwo się poddajesz . Jeżeli Ci nie wyszło teraz spróbuj np. za miesiąc .. To też świadczy o tym jak bardzo Ci zależy na adminie .

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    To nie o to chodzi,po prostu widzę iż inni gracze nie uważali by mnie za dobrego adma :-( Trzeba im zaufać . Spróbuje za miesiąc lub kiedy indziej, nie poddaje się lecz widzę co z tego wyniknie - ten sam powód. Mój wiek tutaj nie ma dużo ,nie poddaje się emocją. Trudno widocznie możliwe nie jestem na tyle dojrzały.Trzeba się przyznawać do błędu,niektórzy tego nie umieją.

Pozdrawia .... !
    "Musimy pamiętać ,że po nocy słońce na nowo wschodzi"
    [img]http/img22.imageshack.us/img22/403dill1.jpg[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    dill po pierwsze masz + ode mnie za avatar 2pac 4live ^^ a po 2 nie załamuj się... z bandy graczy na tym servie ty na pewno nie jesteś najgorszym i to cię wyróżnia...
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    Nie żebym sie chwalił czy coś(xD),ale weź przykład ze mnie

jakaś taka szczwana dupa jestem, że miałem 8:0 i 10:0 na poparcie w dwóch podaniach :>

i nie trzeba nikomu w dupę wchodzić...trzeba mieć miękkie serce i twardą dupę jak to mawiał dziadek xD
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy ... 234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów