Nie wiem jak wy ale ja zauważyłem że ex0n dał temat nowy rang administracyjny gdzie podał że "Head Admini są zobowiązani do założenia w dziale ogłoszeń swojego serwera Tematu oraz dbanie o jego świeżość (aktualizację) w przypadku zmian odnośnie sprawowanej opieki na serwerze. Temat powinien mieć taką formę:
Np.:
Temat: Lista Adminów [TP]
Lista Adminów:
…
…
Lista Rezydentów serwera:
…
…
Data aktualizacji: 09.09.2009"
Dlaczego np: Bam posiada adma na ffa i innych serwerach naszego portalu, ponoć jest zakazane posiadanie 2 serwerów i więcej (bym zapomniał dodać Bam wypowiada się negatywnie co do administratorów serwera ffa, jednak jest na tyle skromny że robi to na adminczacie)? całkiem niedawno grożono mi że jak będę posiadał adma na innym serwerze automatycznie stracę adma i otrzymam bana! widzę że to dotyczy tylko adminów wcześniej nie związanych z serwerem. Więc ex0n proszę cię do rangu administracyjnego którego stworzyłem a ty skorygowałeś dodaj jeszcze jedną opcje
@F ( adminiFreind) - admin nad adminami może posiadać nie zliczoną liczbe serwerów,jest przyjacielem H@ więc ma pełny immunitet ( w razie jak mu coś zrobisz masz bana albo inne konsekwencje) olewa system stworzony przez Głównego H@.
Mam nadzieje, że h@ w końcu ruszą dupska i zrobią porządek bo jak na razie jest jeden wielki syf, nikt już nie wie kto jest kim ...