Poprzedni temat został zamknięty zanim zdążyłem cokolwiek napisać więc zakładam kolejny :P Nie mam zielonego pojęcia niestety, który admin wtedy był online, nie zwracałem na to uwagi. A co do pytania czy nie mam pewności, że żaden z nich nie zrobił mi screenów. No to jeśli zrobił jakieś, które by sugerowały, że cheatowałem to chciałbym je chociaż zobaczyć. Poza tym screeny niewiele dowodzą (przynajmniej z mojego punktu widzenia). Demko już by było lepszą podstawą do oskarżeń.

Odpowiedz z cytatem
A ja bym nie powiedział ze ss niczego nie dowodzą.
A ty zadałeś pytanie, czy nie mam pewności, że admin mi nie zrobił screena :P Admin zaś, robiąc screena nie jest w stanie uchwycić tego, co ja dokładnie mam na ekranie ale to, co on sam ma na ekranie. Przy czym gdybym ja miał odpalone cheaty, to przezroczyste ściany byłyby u mnie a nie u adma na screenie. Więc ogólnie to wolałbym zakończyć już bezsensowną dyskusję o screenach i chcialbym uslyszeć coś więcej na temat samego bana 

/www.galma.pl/a4fun.jpg[/img]
Zobacz sobie na datę tego tematu ,a nie. Temat w ogóle już powinien być zamknięty,bo się znowu zacznie robić OFF TOPIC. lowa.B,poczytaj sobie regulamin tak jak Ci napisałem i jest tam taka mądra zasada Przeczytaj zanim coś napiszesz. Radze Ci tam zajrzeć,bo to Ci się przyda.
dill1.jpg[/img]