Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Do niektórych graczy cs

Senior Member
    Przegląda
    Afganistan

Do niektórych graczy cs

Zakładam ten temat ponieważ denerwujące jest zachowanie niektórych graczy serwera 4-fun.A mianowicie chodzi wyzywanie adminów od wh czy nawet aima.Jeżeli zabije kogoś przez ściane czy walne 3 banie naraz,to prosze abyście sobie darowali te wyzwiska od aima i wh bo jest to żałosne a zarazem śmieszne. No to tyle
    PZDRO

Senior Member
    Przegląda
    Ropa
    Ogólnie to powinna panować zasada że bezpodstawne oskarżanie o czity jest karane banem. Strzelanie przez ścianę nie zawsze świadczy o wh
    [img]http/img.userbars.pl/127/25236.png[/img]

Member
    Przegląda
    Tarnów
    Ale VooDoo ma wUhA i aJmA też ma i wszystko ma co się tylko da, więc się nie dziwię, że go oskarżają ;P. No i Ronnie też nie jest lepszy, żeby nie było.

Ale tak na poważnie to rzeczywiście niepotrzebne są słowne wyzwiska. Myślisz, że admin nie może miecz czitów -> błąd, może i widziałem takie sytuacje. Jak na to zaradzić? Nakręć demo jedno, drugie, piąte czy dziesiąte. Udowodnij czyjąś winę. Od adminów niby też można by było tego wymagać, ale tutaj sytuacja jest inna.

W moim przypadku jeśli nagrywałbym non stop dema to przy komputerze już wiekowym, który posiadam, zabrakło by miejsca na dysku, dlatego trzeba zaufać doświadczeniu admina bądź wyjaśnić sprawę na forum.

Proponuję też hamować swój język, bo irytujące jest ciągłe oglądanie chu*&^, kur^# i innych takich linijka pod linijką. Chcecie się wyżyć, zróbcie coś ze sobą, walnijcie się w łeb albo coś w ten deseń, od razu przejdzie.

Trochę kultury Panowie i Panie.

Senior Member
    Przegląda
    siedlce
    jak ktos natrentnie wyzywa od cheatow itp ja bym na waszym miejscu dal bana na 1h moze takie cos pomoze i nie watpie ze to jest denerwujace jak ktos wyzywa pozdro z war3

Senior Member
    Przegląda
    Kłaj
    dobry temat VooDoo taka jest prawda ... mam dni że lamie mam dni że mi niezle idzie ... jak już zaczne coś grać to lecą takie teksty " admin jedzie na wh lub aimie " " ocho znowu włączył haxa " to jest poprostu śmieszne ....

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Wiem jak to jest, na 4Fun poziom stoi na bardzo niskim progu... Ludzie nie mogą sie pogodzić, ze są gracze lepsi od nich.. Ale to normalne...

Nie będzie już raczej tego problemu. Server 4Fun przestał istnieć.

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    To samo jest na war3... już nawet admini ( nie powiem kto) sobie pozwalają i mówią na tsay gdzie wszyscy czytają rfs wyłącz wh... Ja wiem, że żartują ale potem takie dziecko nonstima zacznie mi mówić wyłącz wh, to mnie nerwy biorą, a zbanować za takie coś nie wypada... Także jeśli ktoś was wyzywa od haxów to komenda

amx_gag (nick) się kłania
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]