Inv!olaBle Clan Serwer @GamePad.plKod:195.114.0.25:27097
Boski Serwer 16 slotowy, od przyszłęgo miesiąca 20Miła atmosferka, często są admini ;]
Zapraszam ;]
Inv!olaBle Clan Serwer @GamePad.plKod:195.114.0.25:27097
Boski Serwer 16 slotowy, od przyszłęgo miesiąca 20Miła atmosferka, często są admini ;]
Zapraszam ;]
[center:508149e805]
"Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"
[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
[/center:508149e805]
ta często zjeby a nie admini i tam graja jak panienki poza tym rufus nie spamuj bo jets już taki temat
Żeby nie nabijać Postów,
Po pierwsze jeżeli ejst to sory ale nigdzie nei zauważyłem
a po drugie nikt nie gra jak panieńki. Nie wiem czy jest to w regulaminie ale raczej na takich forach nei powinno się wyzywać ? Dobrze myśle a zwłaszcza że jesteś w Support Team. I żeby nie było nie mam zamiaru tutaj spamować więc na co sięczepiasz ? Umiesz mi odpowiedzieć ?
[center:508149e805]
"Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"
[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
[/center:508149e805]
na to kto tam gra oni bierą pierwszego lepszego debila do klanu byle by płacił na serwer a admini jaja sobie robią taki przemo buhahaha śmiesz na sali z nim i spoko serwer bo jak jest aztec to on daje na dust2 i tak każdy jak się wyzwają to admin daje bana temu któregho nie lubi to thanku wer match za taki serwer....
a co do tych panienek...pare osób może coś tam gra a taki acab gra jak moja siora kiedy śpi a tak to przemo qmi i cała banda ciemno raby to wiemy wszyscy...
powiem ci ze kazdy admin odpowiada za siebie a nie ze jeden cos spie***** to reszte adminow razem z nim do jednego worka odkad miazga ty sie taki pr0 zrobiles widze ze nasz serwer zaniza twoj poziom gry w cs przykro mi z tego powodu![]()
Mi sie na tym servie przyjemnie grało.. Do Czasu.. Wkońcu admini zaczęli ludzi z Losta gnębić, dawać kiki za nic itd...
sukcesywnie zmieniamy to teraz kicki lub bany nie leca za free
Jakie jest hasło do tego servera?
pw to "123"Zamieszczone przez damianodj
Fajny serwer gram na nim od dawna