Ten koncert zyczen sprawia ze są bardzo dziwne mapy i malo ludzi wtedy gra.PRosze o odwolanie tego.plx
Ten koncert zyczen sprawia ze są bardzo dziwne mapy i malo ludzi wtedy gra.PRosze o odwolanie tego.plx
HeadShot dLa cIebiE;]
Nie wiem co ma koncert życzeń do ilości osób grających na serwie. Szczerze nie zauważyłem znacznej różnicy, a jest to na pewno jakaś dodatkowa atrakcja i motywacja dla każdego, zwłaszcza, że mapy są NORMALNE. To że ktoś nie wybiera dusta/inferno/azteca to nie znaczy że nie da się na innej mapie grać.
Nie sposób ciągle biegać po tych samych mapach. Sztuką jest się odnaleźć na każdej z nich.
Dajcie kolesiowi już 4 warny żeby niepisał tych niepotrzebnych tematów bo masakra![]()
[img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]
Vita powiem Ci tylko że jak Cię znajdę na serwerze CS-Portal [Wc3] To Cię wirtualnie spale ma nie być żadnych skarg na ten koncert rozumiesz?? Bo go wtedy rfs wyłączy a to będzie koniec świata .... ;PP
mówiąc wprost...żal mi cię dziecko piasku na daście...znajdź sobie inny serwer only dust i nie zawracaj dupy, bo nam sie nie widzi granie 4 map w kółko
-Enemy or Ally?
-It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
-No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!
Jak wyłączy to ja już nic nie wgrywam ^^Zamieszczone przez KnifeMan
Chcieliście ? Macie . Więc teraz nie narzekajcie ..
przecież nikt nie narzeka....a słowo 12 latka...phi wole już słuchać starszej jak każe mi pokój sprzątać ;P
-Enemy or Ally?
-No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!
I tu sie zgadzam jakieś urozmaicenie a nie tylko dust,aztec,nukle,inferno i w kolko...
Stop katom w niebieskich mundurach!Tylko Bóg może nas sądzić!
To chcecie ten koncert czy nie?
Jeżeli to było do mnie do w styczniu 16Zamieszczone przez Seele ^
![]()
Zamieszczone przez b.
a koncert ma zostań, jest o wiele lepiej.Kod:Vita HeadShot Z M4^'^ Klan: KSb Pomógł: 1 raz Wiek: 12 <<<<<<<<<<<< Posty: 19 Tematy: 8 Skąd: Z cHoiNkI Xd Ostrzeżeń:
-Enemy or Ally?