Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: [Ban]Slave_Mastah

Member
    Przegląda
    Tarnów

[Ban]Slave_Mastah

Nick: - Slave_Mastah
    Data: - 18:30 -> 19 listopada 2008

Opis: - ban za wykorzystywanie bugów na mapie tylko problem w tym, że ta sytuacja była całkowicie przykładowa i teoretycznie szansa na ten bug wynosiła naprawdę mało. Otóz humanem na mapie inferno chciałem dać teleporta do domku i... w tym samym momencie uczynił to Kava* przez co zablokowaliśmy się tak, że nie dało się poruszyć. W tej pozycji udało mi się zabić 3 graczy przez co dostałem bana. Owszem przyczyna słuszna, aczkolwiek nie zamierzałem wykorzystywać bug'a, co więcej nie wiedziałem nawet o istnieniu takowego w tym miejscu stąd moja prośba o unbana. Chciałbym zauważyć, że nie dostałem żadnego ostrzeżenia ani nic tego typu, od razu ban. Ja rozumiem, że admin nie musi się tłumaczyć ze swoich decyzji w trakcie gry, ale gdyby od czasu do czasu ostrzegł kogoś, kto gra fair play i wg zasad panujących na serwerze w takich przypadkach. Co bardziej mnie boli, to to że nie mogłem wybrać sobie mapki bo miałem najlepszy wynik xD.

IP: - 217.70.50.133
    Screenshot: - ni ma.

Pzd od Slave'a

Senior Member
    Przegląda
    Częstochowa
    Bana dostałeś za pewnie na 60 minut ;-] więc po moich obliczeniach możesz już grać .. Jeżeli nie to ktoś powinien cię odbanować.
    [img]http/img.userbars.pl/119/23655.gif[/img]

Jeździmy za Wisełką!

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Skoro poszkodowany nic nie pisze w tym temacie, to znaczy, że wszystko ok.
    Temat zamykam.
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Uprawnienia umieszczania postów