Z tym temperamentem Razora to różnie bywa . Wiem bo sam widziałem kilka razy. Fakt faktem, że danej sytuacji nie widziałem, aczkolwiek tutaj widzę, że nadal górę biorą emocje a nie zdrowy rozsądek. Kto jest lepszy, kto gorszy,kto ma jakie staty, czy ma steam'a czy nie to jest mało ważne.

Gra powinna sprawiać przyjemność i sprawia ją wtedy, gdy każdy dba o dobrą atmosferę w równym stopniu. Możliwe, że Blair niesłusznie kickował, ale zauważyłem, że nie tylko jemu się to zdarza, co jest niestety smutne patrząc kto w jaki sposób adminuje, ale to już sprawa wyższej rangi .

Ja u Razora czitów nie widziałem, a patrząc iż ma referencje od kN'a to zyskują one w tym wypadku na sile(przynajmniej w moich oczach). Jednakże proponowałbym nieco ostudzić emocje przed pisaniem kolejnych postów, bo możliwe iż jesteś spokojny w życiu prywatnym, ale na forum w twych wypwiedziach tego niestety nie widać (obiektywnie na rzecz patrząc).

Sprawa śmiesznych banów/kicków oraz sposobu adminowania miała być rozwiązana na nowym 4fun'ie, aczkolwiek stary nadal istnieje, dlatego kroki w tym kierunku nie zostały podjęte. Myślę, że jeśli rozwiąże się sytuacja ze stabilnością serwera to i uporządkuje się osoby adminujące na nim.

A propos bana to kolega Razor przyznał się do błędu więc po odczekaniu kary będzie mógł spokojnie grać (miejmy nadzieję że spokojnie ;P).
Jedyne co chciałbym dodać to o spokój w podobnych sytuacjach jak ta. Myślę, że wszystkie argumenty zostaną sprawiedliwie osądzone i pomogą rozwiązać ewentualne problemy; więc szkoda tracić nerwy jeszcze na forum .

Odzdrawiam Slave Mastah