zrobiłem bląd ortograficzny bo pisałem na szybkoi dlatego bronisz Razora jak nie wiesz o co chodzi ? ale i tak temat do zamknięcia bo ten co założył kazał zamknąć
zrobiłem bląd ortograficzny bo pisałem na szybkoi dlatego bronisz Razora jak nie wiesz o co chodzi ? ale i tak temat do zamknięcia bo ten co założył kazał zamknąć
Też grałem też widziałem....
MOim zdaniem zaczął Razor tym że prowokował on Blaira... swoim zachowaniem...
Obrażał innych i był wulgarny
Tyle odemnie![]()
nie broniłemzrobiłem bląd ortograficzny bo pisałem na szybkoi dlatego bronisz Razora jak nie wiesz o co chodzi ?
ale gdyby brac pod uwagę fakt, że siłę argumentów mierzyliście poziomem inteligencji to ten błąd działał na Twoja niekorzyść :P
no tu masz racje
rzucać mięsem ^^ od kiedy dziecko noc steama jest obrażliwe ;> ;/ zal mi tu was ^^ hehe ;d napisał bym coś jeszcze ale szkoda słówbo dojdzie do kłutni i polecą warny :PP hehe xd Pzdr ;p
[img]http/blog.tenbit.pl/i/blog/upload/notes/p/przyjaciele_gigi/40.jpg[/img]
Z tym temperamentem Razora to różnie bywa. Wiem bo sam widziałem kilka razy. Fakt faktem, że danej sytuacji nie widziałem, aczkolwiek tutaj widzę, że nadal górę biorą emocje a nie zdrowy rozsądek. Kto jest lepszy, kto gorszy,kto ma jakie staty, czy ma steam'a czy nie to jest mało ważne.
Gra powinna sprawiać przyjemność i sprawia ją wtedy, gdy każdy dba o dobrą atmosferę w równym stopniu. Możliwe, że Blair niesłusznie kickował, ale zauważyłem, że nie tylko jemu się to zdarza, co jest niestety smutne patrząc kto w jaki sposób adminuje, ale to już sprawa wyższej rangi.
Ja u Razora czitów nie widziałem, a patrząc iż ma referencje od kN'a to zyskują one w tym wypadku na sile(przynajmniej w moich oczach). Jednakże proponowałbym nieco ostudzić emocje przed pisaniem kolejnych postów, bo możliwe iż jesteś spokojny w życiu prywatnym, ale na forum w twych wypwiedziach tego niestety nie widać(obiektywnie na rzecz patrząc).
Sprawa śmiesznych banów/kicków oraz sposobu adminowania miała być rozwiązana na nowym 4fun'ie, aczkolwiek stary nadal istnieje, dlatego kroki w tym kierunku nie zostały podjęte. Myślę, że jeśli rozwiąże się sytuacja ze stabilnością serwera to i uporządkuje się osoby adminujące na nim.
A propos bana to kolega Razor przyznał się do błędu więc po odczekaniu kary będzie mógł spokojnie grać (miejmy nadzieję że spokojnie ;P).
Jedyne co chciałbym dodać to o spokój w podobnych sytuacjach jak ta. Myślę, że wszystkie argumenty zostaną sprawiedliwie osądzone i pomogą rozwiązać ewentualne problemy; więc szkoda tracić nerwy jeszcze na forum.
Odzdrawiam Slave Mastah![]()
Żes się rozpisał chopie ale przyznam Ci racje ^.-
Bo ulica, ona jest moim tentnem, moim skrętem, moim hajem, moim życiem to jest piękne ;o
Swoją obecność na forum wolę akcentować w sposób powyższy, dlatego nie wypowiadam się tak często w innych tematach, bo uważam, że krótkie wypowiedzi nie mają sensu w ich przypadku. Tutaj sprawa jest już chyba rozwiązana i cieszę się, że zgadzasz się ze mną, dlatego powiedz czy zostałeś już odbanowany, a kogoś z góry o zamknięcie tematu.
Na przyszłość proponuję Tobie Razor jak i innym graczom nie wdawanie się w niepotrzebne dyskusje w grze z adminami. Nie każdy musi być tak wyrozumiały jak bywam ja. Wiążą się z tym różne czynniki, ale po co się znowu rozpisywać ;D.
To był ban na 5 minale ban to ban. Ja też uważam temat za zamknięty.
Pozdro
Bo ulica, ona jest moim tentnem, moim skrętem, moim hajem, moim życiem to jest piękne ;o
Więc wszystko wyjaśnione, a widzę że Eragon się nie udziela ..
//Zamykam .