Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Śmieszny Ban 2

Senior Member
    Przegląda
    Kłaj
    zrobiłem bląd ortograficzny bo pisałem na szybko i dlatego bronisz Razora jak nie wiesz o co chodzi ? ale i tak temat do zamknięcia bo ten co założył kazał zamknąć

Junior Member
    Przegląda
    Olsztyn
    Też grałem też widziałem....
    MOim zdaniem zaczął Razor tym że prowokował on Blaira... swoim zachowaniem...
    Obrażał innych i był wulgarny

Tyle odemnie

Junior Member
    Przegląda
    Kraków
    zrobiłem bląd ortograficzny bo pisałem na szybko i dlatego bronisz Razora jak nie wiesz o co chodzi ?
    nie broniłem ale gdyby brac pod uwagę fakt, że siłę argumentów mierzyliście poziomem inteligencji to ten błąd działał na Twoja niekorzyść :P

Senior Member
    Przegląda
    Kłaj
    no tu masz racje

Senior Member
    Przegląda
    kłaj
    rzucać mięsem ^^ od kiedy dziecko noc steama jest obrażliwe ;> ;/ zal mi tu was ^^ hehe ;d napisał bym coś jeszcze ale szkoda słów bo dojdzie do kłutni i polecą warny :PP hehe xd Pzdr ;p
    [img]http/blog.tenbit.pl/i/blog/upload/notes/p/przyjaciele_gigi/40.jpg[/img]

Member
    Przegląda
    Tarnów
    Z tym temperamentem Razora to różnie bywa . Wiem bo sam widziałem kilka razy. Fakt faktem, że danej sytuacji nie widziałem, aczkolwiek tutaj widzę, że nadal górę biorą emocje a nie zdrowy rozsądek. Kto jest lepszy, kto gorszy,kto ma jakie staty, czy ma steam'a czy nie to jest mało ważne.

Gra powinna sprawiać przyjemność i sprawia ją wtedy, gdy każdy dba o dobrą atmosferę w równym stopniu. Możliwe, że Blair niesłusznie kickował, ale zauważyłem, że nie tylko jemu się to zdarza, co jest niestety smutne patrząc kto w jaki sposób adminuje, ale to już sprawa wyższej rangi .

Ja u Razora czitów nie widziałem, a patrząc iż ma referencje od kN'a to zyskują one w tym wypadku na sile(przynajmniej w moich oczach). Jednakże proponowałbym nieco ostudzić emocje przed pisaniem kolejnych postów, bo możliwe iż jesteś spokojny w życiu prywatnym, ale na forum w twych wypwiedziach tego niestety nie widać (obiektywnie na rzecz patrząc).

Sprawa śmiesznych banów/kicków oraz sposobu adminowania miała być rozwiązana na nowym 4fun'ie, aczkolwiek stary nadal istnieje, dlatego kroki w tym kierunku nie zostały podjęte. Myślę, że jeśli rozwiąże się sytuacja ze stabilnością serwera to i uporządkuje się osoby adminujące na nim.

A propos bana to kolega Razor przyznał się do błędu więc po odczekaniu kary będzie mógł spokojnie grać (miejmy nadzieję że spokojnie ;P).
    Jedyne co chciałbym dodać to o spokój w podobnych sytuacjach jak ta. Myślę, że wszystkie argumenty zostaną sprawiedliwie osądzone i pomogą rozwiązać ewentualne problemy; więc szkoda tracić nerwy jeszcze na forum .

Odzdrawiam Slave Mastah

Junior Member
    Przegląda
    Łódź :o
    Żes się rozpisał chopie ale przyznam Ci racje ^.-
    Bo ulica, ona jest moim tentnem, moim skrętem, moim hajem, moim życiem to jest piękne ;o

Member
    Przegląda
    Tarnów
    Swoją obecność na forum wolę akcentować w sposób powyższy, dlatego nie wypowiadam się tak często w innych tematach, bo uważam, że krótkie wypowiedzi nie mają sensu w ich przypadku. Tutaj sprawa jest już chyba rozwiązana i cieszę się, że zgadzasz się ze mną, dlatego powiedz czy zostałeś już odbanowany, a kogoś z góry o zamknięcie tematu .

Na przyszłość proponuję Tobie Razor jak i innym graczom nie wdawanie się w niepotrzebne dyskusje w grze z adminami. Nie każdy musi być tak wyrozumiały jak bywam ja . Wiążą się z tym różne czynniki, ale po co się znowu rozpisywać ;D.

Junior Member
    Przegląda
    Łódź :o
    To był ban na 5 min ale ban to ban. Ja też uważam temat za zamknięty.
    Pozdro
    Bo ulica, ona jest moim tentnem, moim skrętem, moim hajem, moim życiem to jest piękne ;o

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    Więc wszystko wyjaśnione, a widzę że Eragon się nie udziela ..

//Zamykam .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12