Zobacz wyniki ankiety: Czy chcecie,czy jest szansa,żeby BnSh^TeaM*diLL* dostał Junior Adma???

Głosujących
1. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

0 0%
  • Nie

1 100.00%
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: ADMIN?!

Mieszany widok

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków

ADMIN?!

Nick: BnSh^TeaM*diLL
    Staż: prawie rok
    Staż na CS-PORTAL.NET - hmm... będzie ze 4 - 5 mies. (kiedyś grałem na nicku Blak-E)
    Godziny przebywania na serverze - hmm...przebywam praktycznie zawsze 6 - 7 godzin.
    Znajomości AMX - nawet dobra ale nie mogę powiedzieć iż jest najlepsza.
    Coś od siebie - No więc może i mam 14 lat,ale trzeba się przyznać do wieku,a nie udawać że się ma 16. Otóż wiem to jest moja kolejna prośba o admina,ponieważ zauważyłem iż [b]rfs napisał ,że jest jeszcze jedno miejsce I nie było napisane że rekrutacja Off....nie chce wprowadzać dużo ,ale czasem mam nawet dobre pomysły udoskanalające server. Oczywiście nie tylko to,czasem rano nie ma adminów a nawet praktycznie zawsze i rano zdażają się cziterzy i w nocy też. Ja właśnie najczęściej siedze rano i w nocy po na popołudnie mam szkołę ,więc siadam również wieczorem. Nie jest to znowu prośba nachalna ,miałem dośw. w adminowaniu,może i będą różne wypowiedzi ,ale poprostu mi zależy . CS-PORTAL.NET(War3FT) jest moim praktycznie ulubionym serverem,cały czas na nim gram no chyba że jest pełen co się cały czas zdarza. Proszę cię szczególnie przemyśl moją prośbe

Ps. Owszem czasem ,nawet dość często używam wulgryzmów,ale to jest do opanowania
    No w końcu nikt nie jest ideałem !
    PzdR !

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    Niestety, dziś zostało wybranych 2 nowych adminów...i to już koniec miejsc w naszym gronie
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Uprawnienia umieszczania postów