Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Odejść od kompa na chwile...

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list

Odejść od kompa na chwile...

eh... wiecie żywię szczerą nadzieje na to że ten serv w końcu będzie normalny (przez słowo normalny mam na myśli ogarnięty)...

po 1. przegapiłem post Yo... Rfs zamknął temat to wypowiem się tu...

Yo ty pogięty wpie(...)czu dropsów.. dziś chyba przesadziłeś z tymi tabletami, ale gratuluje, ubawiłem się do łez... a ponadto masz u mnie +... przynajmniej bronisz "kolegę" który trafnie określił cię "Psychofanem" Zioma którego poznałeś na servie, a już go tak głaszczesz (apropos słyszałeś o akcji Dziecko bezpieczne w sieci? http/www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/12893 uważaj na kolegów poznanych na serv w3f ) 9letni bambusie... teletubisie mówią papa

po 2.

Aż strach du.psko ciśnie co się bedzie działo gdy adminem został raszer, texturowiec i napierdzielacz granatów orkowych dzięki którym mapka fy_pool_day poszła w diabli.. de_ratts już prawie bo Neo uwielbiał poodbijać sobie granaty o lodówkę wybijając przy tym pół squadu CT. oF.Neo typ który głosował sam na siebie i wreszcie wielki mały boss klanu cośtam Fragles? ( w skrócie oF.) którego członkowie stale dostawali bany (oprócz inverse i creative chyba) za wh, aim i inne pierdoly... Szczeże mówiąc nie rozumiem twojego systemu RFS.. dajesz taką funkcje komuś

po 3.

Nie wiem.. ja załamne się chyba eh... widzę że pozostaje tylko grać i być ślepy na ciągłe "nie pasi"... Ale w końcu teraz coś mi nie pasi -.- zwracam honor pasiowiczom

z góry sorq za pewnie jak to wielu stwierdzi niepotrzebny temat.. nie zmieniam się w "vita" -.- ale czasem 3ba
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    będzie źle, w co wątpię, to straci admina najwyżej i tyle...

dokładne instrukcje dostał już na gg...jeżeli będzie się tego trzymać, to nie ma sposobu na odebranie mu admina :P
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    wiesz seele^ naprawdę wierze w Ciebie -.- ale po cholerę nOobFragles.Neo? to ja już wole TakeMyArm korrrw... ja to powiedziałem =\?
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]