-
Hmm.. mimo, iż rzadko udzielam się w sprawie servera war3, tym razem zabiorę głos.
Odpowiem rzeczowo i to co myślę na temat poszczególnych punktów Twojej skargi. W której się rozpisałes w dosyć jasny sposób.
1. Ten problem mozna przeboleć, można czasem coś napisać. Zwykle ludzi to nie irytuje, i ile admin jest lubiany. Czasem w ten sposób można stworzyć super atmosferę, ale widze, iż Punisher zamiast tworzyć to ją psuł... Więc popełnił błąd.
2. Sam nie wiem dokładnie po ilu sek. rash jest dozwolony, ale zdaje mi się, że masz racje. Punisher wykazał się niekompetencją, albo jak kto woli - sczytem głupoty.
Ponownie błąd.
3. No żeby nie kickować ludzi z pingiem to już też trzeba mieć konkretengo lenia. Przecież admin jest po to by uprzejemnić gre, a nie zeby ludzie sobie grali na pingu 10k i psuli zabawę innym, nie w tym rzecz. Co do H@ nie jest nim Grzelak (nawet nie znam kogoś takiego..) ale wracając to podpunktu b) w Twoim poście admin wykazal się ingorancją własnego zadania. Koleny błąd..
4. O resowaniu to wiem co nieco bo moi admini robili dokladnie to samo jak im nie szło. Ale już nie ma takich chorych sytuacji. Co do robienia vota, ja robie tak. Że jak wpierw w vote wybrali np. de_aztec. To ja robiąć kolejne głosowanie umiejscowiam moje 3 propozycję, + własnie mapę która wczesniej wybrali gracze. I to sprawia że wszyscy są zadowoleni. Popełnił błąd znowu..
Podsumowywując. Juz wczesniej dostał szanse, nie wykorzystał jej. Wdg mnie Admina powinien stracic natychmiastowo. Ale zobaczymy opinię innych.
Uprawnienia umieszczania postów