Już od 3 dni admin o nicku hehe kompletnie irytuje nie tylko mnie ale i niektórych graczy. Nie wiem ile ty masz lat ale wydaje mi się, że 10.

1. Spam Saya dla adminów

Admin lubi sobie popisać zamiast na normalnym say-u na sayu ogólnym (dostępnym tylko dla administracji serwera). Sam miałem taki problem kiedy adminowałem w pewnej sieci serwerów CS (b. znana). Ale nie o tym teraz. Przebolałbym to gdyby nie wypowiedzi tegoż admina na csayu typu: SUKA!

2. Brak znajomości zasad TP i Zegara

Z Tego co wiem u was można raszować po 60 sekundach. Sam admin napisał że jak macie 0:40 na liczniku rasz jest zezwolony. Ale dostałem już 2 takie bany.

a) Kiedy zaraszowałem (ja CT) był tylko jeden żywy TT. Jeżeli chłopak nie zna zasad Team Playa to oczywiste że nie wie, że jak jeden gracz został z danej drużyny to może raszować przeciwna drużyna

b) Wczoraj. Na zegarze było 0:40 Zaraszowałem i dostałem bana na 10 minut -.-"

3. Lenistwo

a) Admin dopiero po moich prośbach wykopywał a później banował graczy z pingiem 130 i większym (nawet 1k). Tragedia!

b) Ban za to że "wnerwiam tym" że mówię, że ktoś ma wh. Grzelak (H@ z tego co mi wiadomo u was) i np Hashu znają mnie z pewnej jeszcze innej znanej sieci cs i wiedzą że adminem jestem b. dobrym. Staż administracyjny 2 lata mówi sam za siebie. I ktoś kto pierwszy raz w życiu ma adma mówi mi że go denerwuję ?! Chłopaszek z AWP leje przez ściany w banie. 30 minut go błagałem żeby go zeskanował a on robi mu ss -.-". Dobre i to. Chłopaszek leje przez ściany - on mnie banuje -.-". Że tak to brzydko ujmę Adminowi "hehe" nie chce się po prostu ruszyć "dupy" żeby zeskanować gracza. Woli sobie pograć i pisać na csayu "SUKA". Admin ma za zadanie reagować na prośby gracza, skanować i do piero kiedy stwierdzi że gracz jest czysty i mimo tego Noob mówi że ma wh to wtedy może zbanować użytkownika. Totalny brak kompetencji

4. Ogólne nadużycie admina.

a) Na mapie de_westwood na początku zabiłem właśnie admina hehe. Gramy gramy a tu nagle restart. I znowu 1 runda. Gramy gramy gramy, zabiłem znowu admina hehe i znowu restart. gramy gramy gramy znowu padł z mojej kuli (dziwne nie ?) i daje vota; Zrobić restart? Czy to nie przesada ?!

d) Zmiany mapy. W vocie wybieramy mapy i gramy na nich. Wypadł dzisiaj dust2 (większość zadecydowała) a Szanowny admin hehe co robi ? Vota na zmiane mapy. Jest coś takiego jak nominations. To Gracze decydują na jakiej mapie chcą grać a nie jeden admin któremu mapa nie pasuje ;p

Nie chcę nic mówić ale z takim adminem rekomendacja serwera spadnie wam na łeb na szyję. Cziterzy biegają po serwie a admin sobie gra i wyzywa na csayu -.-" Porażka.

Proszę aby Zwykli userzy się nie wypowiadali, temat został zamknięty i wypowiedzieli się admini cs-portal.net. Jak dla mnie "dzieciak" Powinien stracić adma bo się totalnie do tego nie nadaje!

Pozdrawiam.

Morszczuk (ten prwadziwy z Pobyku i csbrowarek)