Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Brak kompetencji admina War3ft

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    Puni jestes za tobą !!! Dziwicie się mu ? Wszyscy jak niewychodzi runda to piszą Restart !! Puszcza Vote i kieruję sie glosem ludu.Moze sami pogracie sobie 1 dzien na WaR3 i zobaczycie czy tak fajnie jest jak dziennie pada okolo 20 banow ? puni trzymaj sie chlopie !!! JESTEM ZA TOBĄ
    "Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"
    [img]http/i44.tinypic.com/2ivjrjm.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    siedlce
    ja powiem tak jest wiele smialkow ktorzy maja pretensje do mnie ja moge zrezygnowac z admina zaden problem ale chce cos w zamian aby ci kolesia jak niedzwiedz itp dostali admini i oni pokazali jacy to z nich beda admini skoro tak sie uzalaja na demna co ty na to rufus

Junior Member
    Przegląda
    Łódź
    Cytat Zamieszczone przez oF.Neo
    Puni jestes za tobą !!! Dziwicie się mu ? Wszyscy jak niewychodzi runda to piszą Restart !! Puszcza Vote i kieruję sie glosem ludu.Moze sami pogracie sobie 1 dzien na WaR3 i zobaczycie czy tak fajnie jest jak dziennie pada okolo 20 banow ? puni trzymaj sie chlopie !!! JESTEM ZA TOBĄ
    Widzę kolego że w sprawach adminowania nie masz zielonego pojęcia. Na pobyku sam osobiście w ciągu 2h potrafiłem zbanować (różnie 5 min, permy itp) 50 osób. Za pingi, 2/3 z tego za haxy. A skąd mozesz wiedziec czy te 20 banów jest podarowanych z sensem ? Ja adminowi HAHA przyglądałem się od 3 dni. Nie widząc poprawy złożyłem skargę. W swojej 1,5 rocznej karierze adminowania na największych polskich serwerach (steam, nonsteam) może tylko 3 razy użyłem opcji restart. Po kiego to komu ?!?! Widzę odzew spory.

@Do Punishera - Widać że z mową polską u Ciebie po 1 na bakier a po 2 Widać jaką masz olewkę do pracy. Pokazałeś to w powyższych postach.

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    Cytat Zamieszczone przez punisher PL
    ale chce cos w zamian aby ci kolesia jak niedzwiedz itp dostali admini i oni pokazali jacy to z nich beda admini skoro tak sie uzalaja na demna co ty na to rufus
    przestań....bo dostane palpitacji serca jak mnie będą na admin chat zagadywać
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Senior Member
    Przegląda
    siedlce
    selle nichaj inni po ciesza sie przewilejami niechaj sie wykazo jacy to oni beda dobrzy skoro ja jestem be

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    . W swojej 1,5 rocznej karierze adminowania na największych polskich serwerach (steam, nonsteam) może tylko 3 razy użyłem opcji restart. Po kiego to komu ?!?! Widzę odzew spory.

Jak jestes taki wazny itp. to czemu grasz tu a nie na PoByku ??

[ Dodano: 15-11-08, 21:06 ]
    Puni niepodawaj sie ! Walcz jak Byczek ! ! A ty morszczuk jak jestes taki Sławny i wazny to spadaj na swój serwer PoByku
    "Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"
    [img]http/i44.tinypic.com/2ivjrjm.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Neo dam Ci radę i mam nadzieję, że weźmiesz ją sobie do serca. Napisałeś już raz co o tym myślisz ? To po kiego grzyba piszesz nie potrzebne posty ? I nawet nie waż się na to odpisać bo poleci warn.

Temat zamykam.
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów