Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Brak kompetencji admina War3ft

Junior Member
    Przegląda
    Łódź

Brak kompetencji admina War3ft

Już od 3 dni admin o nicku hehe kompletnie irytuje nie tylko mnie ale i niektórych graczy. Nie wiem ile ty masz lat ale wydaje mi się, że 10.

1. Spam Saya dla adminów

Admin lubi sobie popisać zamiast na normalnym say-u na sayu ogólnym (dostępnym tylko dla administracji serwera). Sam miałem taki problem kiedy adminowałem w pewnej sieci serwerów CS (b. znana). Ale nie o tym teraz. Przebolałbym to gdyby nie wypowiedzi tegoż admina na csayu typu: SUKA!

2. Brak znajomości zasad TP i Zegara

Z Tego co wiem u was można raszować po 60 sekundach. Sam admin napisał że jak macie 0:40 na liczniku rasz jest zezwolony. Ale dostałem już 2 takie bany.

a) Kiedy zaraszowałem (ja CT) był tylko jeden żywy TT. Jeżeli chłopak nie zna zasad Team Playa to oczywiste że nie wie, że jak jeden gracz został z danej drużyny to może raszować przeciwna drużyna

b) Wczoraj. Na zegarze było 0:40 Zaraszowałem i dostałem bana na 10 minut -.-"

3. Lenistwo

a) Admin dopiero po moich prośbach wykopywał a później banował graczy z pingiem 130 i większym (nawet 1k). Tragedia!

b) Ban za to że "wnerwiam tym" że mówię, że ktoś ma wh. Grzelak (H@ z tego co mi wiadomo u was) i np Hashu znają mnie z pewnej jeszcze innej znanej sieci cs i wiedzą że adminem jestem b. dobrym. Staż administracyjny 2 lata mówi sam za siebie. I ktoś kto pierwszy raz w życiu ma adma mówi mi że go denerwuję ?! Chłopaszek z AWP leje przez ściany w banie. 30 minut go błagałem żeby go zeskanował a on robi mu ss -.-". Dobre i to. Chłopaszek leje przez ściany - on mnie banuje -.-". Że tak to brzydko ujmę Adminowi "hehe" nie chce się po prostu ruszyć "dupy" żeby zeskanować gracza. Woli sobie pograć i pisać na csayu "SUKA". Admin ma za zadanie reagować na prośby gracza, skanować i do piero kiedy stwierdzi że gracz jest czysty i mimo tego Noob mówi że ma wh to wtedy może zbanować użytkownika. Totalny brak kompetencji

4. Ogólne nadużycie admina.

a) Na mapie de_westwood na początku zabiłem właśnie admina hehe. Gramy gramy a tu nagle restart. I znowu 1 runda. Gramy gramy gramy, zabiłem znowu admina hehe i znowu restart. gramy gramy gramy znowu padł z mojej kuli (dziwne nie ?) i daje vota; Zrobić restart? Czy to nie przesada ?!

d) Zmiany mapy. W vocie wybieramy mapy i gramy na nich. Wypadł dzisiaj dust2 (większość zadecydowała) a Szanowny admin hehe co robi ? Vota na zmiane mapy. Jest coś takiego jak nominations. To Gracze decydują na jakiej mapie chcą grać a nie jeden admin któremu mapa nie pasuje ;p

Nie chcę nic mówić ale z takim adminem rekomendacja serwera spadnie wam na łeb na szyję. Cziterzy biegają po serwie a admin sobie gra i wyzywa na csayu -.-" Porażka.

Proszę aby Zwykli userzy się nie wypowiadali, temat został zamknięty i wypowiedzieli się admini cs-portal.net. Jak dla mnie "dzieciak" Powinien stracić adma bo się totalnie do tego nie nadaje!

Pozdrawiam.

Morszczuk (ten prwadziwy z Pobyku i csbrowarek)

Senior Member
    Przegląda
    masz zioło =o ?
    Cóż, prosiłeś by zwykli użytkownicy się nie wypowiadali, lecz specjalnie konto zrobiłem by tu napisać.
    Więc ten "hehe" to nasz ukochany punisher ;> Kiedy nie był adminem, dało się z nim gadać, teraz już niestety nie. Ja tak samo jak Ty dostałem bana.

"*** Dostales bana na 60 minut!
    *** Zbanowany przez admina hehe, powod to 'wkurwiasz mnie oskarzeniami'
    *** Jezeli uwazasz ze to pomylka, mozesz go wyjasnic na
    *** Naszym forum www.cs-portal.net/forum
    Kicked :Masz bana! Powod: wkurwiasz mnie oskarz"
    Jak dla mnie powinien stracić admina. I potwierdzam z tymi rr na westwoodzie, bo sam też grałem wtedy Z wyzwiskami też masz racje, co chwile do swojego oprawcy pisze różne brzydkie słowa.

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Marszczuk HA jestem ja to po 1
    Po 2: hehe to punisher
    Po 3: Punisher ile razy prosiłem Cię, abyś do kutwy nędzy(za przeproszeniem) przestał pisać na amx_czacie ?
    Po 3: Co to ma być ? Restart po tym jak padłeś ?
    Po 4: Dałem ci flagę na votowanie abyś używał jej np wtedy, gdy mapa zmieni się na pool_day czy coś w tym stylu...

Na dzień dzisiejszy tracisz możliwość pisania na amx_czacie. Może to będzie dla Ciebie nauczką... Jeżeli wciąż będę dostawał na Ciebie skargi to niestety nastąpi najgorsze...

Pozdrawiam rfs
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Hmm.. mimo, iż rzadko udzielam się w sprawie servera war3, tym razem zabiorę głos.
    Odpowiem rzeczowo i to co myślę na temat poszczególnych punktów Twojej skargi. W której się rozpisałes w dosyć jasny sposób.

1. Ten problem mozna przeboleć, można czasem coś napisać. Zwykle ludzi to nie irytuje, i ile admin jest lubiany. Czasem w ten sposób można stworzyć super atmosferę, ale widze, iż Punisher zamiast tworzyć to ją psuł... Więc popełnił błąd.

2. Sam nie wiem dokładnie po ilu sek. rash jest dozwolony, ale zdaje mi się, że masz racje. Punisher wykazał się niekompetencją, albo jak kto woli - sczytem głupoty.
    Ponownie błąd.

3. No żeby nie kickować ludzi z pingiem to już też trzeba mieć konkretengo lenia. Przecież admin jest po to by uprzejemnić gre, a nie zeby ludzie sobie grali na pingu 10k i psuli zabawę innym, nie w tym rzecz. Co do H@ nie jest nim Grzelak (nawet nie znam kogoś takiego..) ale wracając to podpunktu b) w Twoim poście admin wykazal się ingorancją własnego zadania. Koleny błąd..

4. O resowaniu to wiem co nieco bo moi admini robili dokladnie to samo jak im nie szło. Ale już nie ma takich chorych sytuacji. Co do robienia vota, ja robie tak. Że jak wpierw w vote wybrali np. de_aztec. To ja robiąć kolejne głosowanie umiejscowiam moje 3 propozycję, + własnie mapę która wczesniej wybrali gracze. I to sprawia że wszyscy są zadowoleni. Popełnił błąd znowu..

Podsumowywując. Juz wczesniej dostał szanse, nie wykorzystał jej. Wdg mnie Admina powinien stracic natychmiastowo. Ale zobaczymy opinię innych.

Senior Member
    Przegląda
    siedlce
    oj eragon kozak jestes????? wpadnij na serwer pod innym nickiem i popatrz co sie za dnia dzieje a potem mozesz pisac swoje opowiesci o mnie a co do mej osoby na sererze jestem lubiany tak bynaj mi sie wydaje jakos wiekszosc osob na mnie skarg nie pisze tylko nie ktore dzieci ktore maja problem z soba ale dobra co do ciebie eragon zrob tak jak mowie i po obserwuj sobie pozdro cu

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Puni, mam to gdzies, naduzyles admina. I to wystarcza by Cie wywalic. Nie zaslugujesz na niego. Juz sie o to postaram.. ;]

p.s. naucz sie pisac z sensem, i kozak to mozesz mówic do własnego psa. Bo tylko pewnie on sie Ciebie boi.

Senior Member
    Przegląda
    siedlce
    dobra chcesz to zabieraj tylko ja bede obserwowal wasz serwer za kulis jak sie rozwija styl gry waszego serwera i jaki wam burdel gnojki po robia za dnia.. masz bierz go eragon sobie go mozesz wziasc i sie cieszyc ze PUNISHER lamowaty admin narescie odszedl cu..

Member
    Przegląda
    de_dust
    JA JESTEM PRZECIWKO PUNISZEROWI ROBI CO CHCE WYZYWA WSZYSTKI.

Senior Member
    Przegląda
    Gubin
    Cytat Zamieszczone przez Eragon
    Puni, mam to gdzies, naduzyles admina. I to wystarcza by Cie wywalic. Nie zaslugujesz na niego. Juz sie o to postaram.. ;]
    Eragon popieram cie takie jakie punisher daje powody do banowania to jest zenada on juz powinien stracic dawno tego admina

Member
    Przegląda
    Sierpc
    No dokładnie koleś przesadza... Bezkarnie bluźni daje bany itp...
    Stop katom w niebieskich mundurach!Tylko Bóg może nas sądzić!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów