Cytat Zamieszczone przez iglak
ndri no kurde grasz ze mna i wiesz ze ja nie zaczynam no
Przypomnę Ci sytuacje na italy poprzedniej mapie jak cale ct pisało "Zróbcie coś z iglakiem każdego wyzywa" zwróciłem ci wtedy uwagę... na d2 bylem w teamie z pyskatym i gdy sie już uspokajaliście ty dorzucałeś węgla do pieca i mówiłem pyskatemu daj na looz nic do niego nie mów ale ty dalej dawałeś powody żeby Ci odpowiedział... wiec nie pisz nawet ze Ty nie zaczynasz bo w tym momencie kpisz sobie ze mnie.....

Po 2

lave mastah92 z adminow)dal wczesniej bana pyskatemu za wyzywanie...a dzisiaj ja dostalem za nic ehh
Co z tego ze pyskaty dostał bana wcześniej to nie ma nic do rzeczy ja tez go banowalem i wiem jak sie zachowuje a sprawa dotyczy chyba Ciebie ?

Po 3

sytuacja ze pan owy"Pyskaty"Wyzywal mnie od pedalw itp.wiec powiedzialem mu to co trzeba a tu zaraz kick
bo pierwszy go wyzywałeś i innych jak już pisałem na italy...

Po 4

Wnosze skarge gdyz admin o nicku wandet co chwile bawil sie dajac mi kicka
Kicka dostawałeś jak zaczynałeś ostro jeździć po pyskatym i nie nazwał bym tego zabawa tylko utrudnianiem z twojej strony.....

Po 5

oczekalem ...wielkomozny admin wandet
Jak zamierzasz pisać do mnie to nie rób tego z pogarda... bo nie jestem twoim kolega....

Po 6

oniewaz jak ma mi bany dawac z powodem"czitujesz"to niech ekipa cs portal cos z tym zrobi
pozdrawiam

To ja pozdrawiam Ciebie iż na d2 tt pisało ze latasz na wh wiec zeby sie przekonac czy maja racje czy nie siedzialem na spec i ogladalem caly czas jak grasz i sie utwierdzilem w tym na ostaniej akcji w trupie jak zes sie uchylil przed kolesiem specjalnie i wyskoczyles hs z dupy ty mówisz ze jesteś pro etc jak nawet nie wiesz co to steam....

Pozdrawiam wAnteD *