Poka¿ wyniki od 1 do 4 z 4

W±tek: Czy mo¿na byæ w³asnym dziadkiem? Mo¿na!

Junior Member
    Do³±czy³
    Fri Nov 2008
    Przegl±da
    A co ;P

Czy mo¿na byæ w³asnym dziadkiem? Mo¿na!

Mo¿ecie pomy¶leæ, ¿e postawione pytanie jest idiotyczne, ale po przeczytaniu poni¿szego pisma poborowego do Prezydenta RP, zmienicie zdanie.

Wielce szanowny Panie Prezydencie,
    Uprzejmie proszê o zwolnienie mnie z zaszczytnego obowi±zku pe³nienia s³u¿by wojskowej ze wzglêdu na trudn± sytuacjê rodzinn±, w jakiej siê znalaz³em. A mianowicie:
    Mam 24 lata i o¿eni³em siê z wdow± w wieku lat 44. Moja ¿ona ma córkê w wieku lat 25. Tak siê z³o¿y³o, ¿e mój ojciec o¿eni³ siê z córk± mojej ¿ony. Tym samym, mój ojciec sta³ siê moim ziêciem, gdy¿ po¶lubi³ moj± córkê. W zwi±zku z tym jest ona jednocze¶nie moj± córk± i macoch±.
    Mojej ¿onie i mnie urodzi³ siê w styczniu syn. To dziecko jest bratem ¿ony mojego ojca, czyli jego szwagrem. Jednocze¶nie, bêd±c bratem mojej macochy, jest moim wujkiem. Czyli mój syn jest moim wujkiem.
    ¯ona mojego ojca, czyli moja córka, powi³a na Wielkanoc ch³opczyka, który jest jednocze¶nie moim bratem, gdy¿ jest synem mojego ojca, i wnukiem, poniewa¿ jest synem córki mojej ¿ony.
    Jestem wiêc bratem mojego wnuka, a bêd±c mê¿em te¶ciowej ojca tego dziecka, pe³niê jakby funkcjê ojca mojego ojca, pozostaj±c bratem jego syna. Jestem wobec tego w³asnym dziadkiem.

Dlatego te¿ proszê uprzejmie Pana Prezydenta o zwolnienie mnie ze s³u¿by wojskowej, gdy¿, o ile mi wiadomo, prawo nie zezwala powo³ywaæ do wojska jednocze¶nie dziadka, ojca i syna z jednej rodziny.
    Wierz±c w zrozumienie mojej sytuacji przez Pana Prezydenta pozostajê z powa¿aniem.

XYZ

¬ród³o: www.cala-prawda.pl
    I tylko jedno mo¿e unicestwiæ marzenie - strach przed pora¿k±.

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Sun Feb 2008
    Przegl±da
    G¦ !! Bytom.
    haha dobre,

Ale i tak zw³aszcza Tobie przypominam, ¿e jest to forum g³ównie o Counter-Strike wiêc mo¿e by¶ co¶ napisa³a na tym forum sensownego a nie takie "g³upie posty i tematy"
    [img]http/www.lolgifs.com/pictures/d940811d9652839.gif[/img]

Junior Member
    Do³±czy³
    Fri Nov 2008
    Przegl±da
    A co ;P
    no tak, ale napisa³am to w dziale 'ciekawostki ze ¶wiata'
    I tylko jedno mo¿e unicestwiæ marzenie - strach przed pora¿k±.

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Tue Feb 2008
    Przegl±da
    Polska
    Bzdura bzdura bzdura !

Teraz bêdziesz zak³ada³a takie durne tematy ? Za³ó¿ co¶ sensownego nie musi byæ koniecznie zwi±zane z CS'em ale co¶ sensownego !

Kosz ..

Podobne w±tki

1. ¦nieg na w³asnym forum.
    Przez add!. w dziale Strefa webmastera
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 13-12-2008, 15:04

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •