Ostatnio ścignołam Sobie 1 sezon Serialu Roswell i tak sie zastanawiłam , wiem ze Serial jest Mocno naciągniety , ale Przyszło mi na Myśl zeby poszukac informacji na Ten Temat no i znalazłam ! i zastanawiem sie Czy Ufo Było Kiedyś na Ziemi , czy Sa Do nas Przyjażnie nastawieni , czy To Tylko bajki Które Wymysla Wojsko .. Co Wy O Tym sadzicie ?

Odpowiedz z cytatem

[/center:4bb86c7bca]
Każda gwiazda na niebie jest taką samą gwiazdą jak (słońce) z naszego układu słonecznego.. Niektóre gwiazdy są o wiele większe od naszego słońca. Niektóre mniejsze niewidoczne na niebie lub wypalające się już powoli.. ale dobra do rzeczy..
Koło naszej gwiazdy(słońca) jest podajże 9 planet.. Więc przypuszczając koło każdej z tych gwiazd na niebie są na pewno planety księżyce.. jeśli tylko planeta jest oddalona od słońca na taką odległość by mogło powstać życie to wszystko jest możliwe.. i na pewno gdzieś.. wykształciły się jednostki z drogą ewolucji.. tylko ani my.. ani oni nie możemy się "jeszcze" skontaktować z powodu ogromnej odległości.. Ale w przyszłości kto wie…

musi istenieć jakieś inne życie poza naszą planetą...moim zdaniem NASA czy wojsko mają jakieś ślady po "ufo" a nawet może maja jakiegoś przybysza z innej planety gdzieś głęboko pod ziemią i prowadzą badania nad nim
mozliwe ze są to ludzie którzy maja już akt zgonu a naprawde żyją tylko maja tak spraną głowe że nie wiedzą co sie dzieje
i nasza ludzkość jest poddawana badaniom jak szybko sie rozwijamy,jakie technologie odnajdujemi w końcu kiedy sie z nimi skontaktujemy.a jeszcze było coś takiego że Jezus był przybyszem z innej plantety i miał dużo bardziej rozwiniety muzg od naszego i daltego mugł robić te "cuda".

/img.userbars.pl/90/17940.png[/img]