Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: UFO czyli niezidentyfikowany Obiekt Latający

Mieszany widok

Senior Member Awatar aniaM
    Przegląda
    N/ce

UFO czyli niezidentyfikowany Obiekt Latający

Ostatnio ścignołam Sobie 1 sezon Serialu Roswell i tak sie zastanawiłam , wiem ze Serial jest Mocno naciągniety , ale Przyszło mi na Myśl zeby poszukac informacji na Ten Temat no i znalazłam ! i zastanawiem sie Czy Ufo Było Kiedyś na Ziemi , czy Sa Do nas Przyjażnie nastawieni , czy To Tylko bajki Które Wymysla Wojsko .. Co Wy O Tym sadzicie ?

[center:4bb86c7bca]Teoria ex0na [/center:4bb86c7bca]

Ja powiem tak.. Każda gwiazda na niebie jest taką samą gwiazdą jak (słońce) z naszego układu słonecznego.. Niektóre gwiazdy są o wiele większe od naszego słońca. Niektóre mniejsze niewidoczne na niebie lub wypalające się już powoli.. ale dobra do rzeczy.. Koło naszej gwiazdy(słońca) jest podajże 9 planet.. Więc przypuszczając koło każdej z tych gwiazd na niebie są na pewno planety księżyce.. jeśli tylko planeta jest oddalona od słońca na taką odległość by mogło powstać życie to wszystko jest możliwe.. i na pewno gdzieś.. wykształciły się jednostki z drogą ewolucji.. tylko ani my.. ani oni nie możemy się "jeszcze" skontaktować z powodu ogromnej odległości.. Ale w przyszłości kto wie…
    www.planetawhisky.pl

Przyjaciel
    Przegląda
    KLAJ CITY
    zagadzam sie z tobą ex0n musi istenieć jakieś inne życie poza naszą planetą...moim zdaniem NASA czy wojsko mają jakieś ślady po "ufo" a nawet może maja jakiegoś przybysza z innej planety gdzieś głęboko pod ziemią i prowadzą badania nad nim mozliwe ze są to ludzie którzy maja już akt zgonu a naprawde żyją tylko maja tak spraną głowe że nie wiedzą co sie dzieje ale raczej sie o tym nie dowiemy bo by panika wybuchła...

Przegląda
    N/ce
    ja Bym sie zgodziła z dr4onem i po cześci z ex0nem , poniewaz oni na Pewno nie sa od nas Głupsi , tylko Wyprzedzaja nas technologią o milinony lat świetlnych .
    Albert Einstein powiedziłał Kiedyś '' Najlepszym Dowodem Ze istnieje Ufo jest To ze Wcale nie chcia sie z nami kontaktować '' nie wiem czy tak Dokladnie ale Coś mniej wiecej ! A co z Ławcami Kosmitów któryc Kryje FBI , Przezciez wszystko musi miec jakies Realne Wytłumaczenie ! Ok nie Poruszam Juz Tego Tematu Bo Czyje Sie jak By cos mnie Opetało

Przyjaciel
    Przegląda
    KLAJ CITY
    włąśnie mój kolega kilka miesięcy temu chycił zajawke na takie tematy...i czytał ksiązki oglądał film i szukał po necie róznych informacji i znalazł kilka teori na powstanie zycia na ziemi jedna z nich mnie zaciekawiła...że poprostu pprzywieźli 2 osobników z innej planety i wzucili ich na statek który my nazywamy rajem.a oni nazywali sie adam i ewa...a po tym jak popełnili grzech wyżucili ich na wyspe i kazali im życ i nasza ludzkość jest poddawana badaniom jak szybko sie rozwijamy,jakie technologie odnajdujemi w końcu kiedy sie z nimi skontaktujemy.a jeszcze było coś takiego że Jezus był przybyszem z innej plantety i miał dużo bardziej rozwiniety muzg od naszego i daltego mugł robić te "cuda".

Przegląda
    N/ce
    jak Kogos To Intersuje zamieszczam Link 6 najbardziej Zdumiewajacych Obserwacji !Polecam ja Przeczytałam Wszytko
    Kod:
    http://bartek9011.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?31914

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd
    "Wyprzedzaja nas technologią o milinony lat świetlnych ."

Cytat rodem ze wszyskichfilmów o kosmitach. hehe Jak się skontaktujecie i będzieciem ieć nr tel albo gg do jakiegoś to dajcie znać Ale zaraz po jakiemu by z nimi rozmawiać $%@#@%$#^#%@#$!#$$^%&$^#

Nie no, ale możliwe, że gdzieś tam kiedyś coś - wkońcu same od siebie by nie powstały takie opowieści o tym...
    [img]http/img.userbars.pl/90/17940.png[/img]
    www.multi-futbol.pl zapraszamy

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Ciekawe macie opinie.. UFO napewno istnieje.. wkońcu Układ Słoneczny to 1/10000000 naszej galaktyki, a ile jest galaktyk.. ? Na pewno którejś planecie jest życie, możliwe jest nawet że na innych planetach są ludzie, bo skoro na ziemi są to czemu w tych innych milioniach planet nie mogłby by powstać IDENTYCZNE formy życia jak na ziemi, tzn np. ludzi.

Ale w sumie jeżeli ktoś wierzy w UFO to nie powinien wierzyć w Boga, bo jaki to ma sens.. ogólnie jest to jedno z 12 pytań na które ludzie szukają odpowiedzi i ponoć mają w tym wieku znaleść na nie odpowiedź, troche o tym czytałem w gazetach, lecz nie interesuje sie tym, może sobie istnieć UFO byle za mojego życia nie wchodziło w drogę ludziom.

Senior Member
    Przegląda
    Qłaj
    ale jak tzn. UFO ma być milion lat w technologi przyszpieszone od nas to czemu mieli by nie być tacy jak my za czasów...koczowników itp. być może jest wiele form życia i to nawet w naszym układzie słonecznym które są mniej/więcej zawansowane w technologi

Member
    Przegląda
    Qay
    Jeśli kogoś interesują różne teorie o kosmitach i ich wpływie na rozwój ludzkości polecam książki i publikacje niejakiego Erich'a Von Daiken'a. W jego dziełach możemy przeczytać na przykład o celu powstania piramid która miały służyć do kumulacji z kosmitami bądź o przyczynach zniszczenia Sodomy i Gomory.
    Albo o tym że ludzie powstali ze skrzyżowania małp z kosmitami.... nie wnikam
    …tego jest naprawdę dużo… w tym połowa nie ma sensu moim zdaniem.

A teraz odnośnie samych cywilizacji pozaziemskich... albo jak wolicie UFO.
    Istnieć, na pewno istnieją ale prawdopodobieństwo na kontakt jest znikome z powodu odległości dzielące nas, Ludzi z potencjalnymi "sąsiadami". Czyli... jeśli kosmici wyruszą z swej planety i dotrą jakimś cudem na ziemi... to nie będą mieli gdzie wracać, gdyż w tym czasie ich planeta przestała istnieć.... i do odległości dochodzi jeszcze kwestia czasu, który w próżni kosmicznej płynie inaczej i trudno określić jego upływ.... wiec zapraszamy bezdomnych ufoludków.

Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni